Maak optimaal gebruik van de werkplek

PinkAdopt

Maak optimaal gebruik van de werkplek PinkAdopt

Het introduceren van nieuwe digitale tools en oplossingen kan voor medewerkers van uw organisatie een uitdaging zijn. Ze zijn mogelijk niet bekend met de nieuwe systemen en hebben de nieuwe tools nog niet eerder gebruikt, wat kan leiden tot vragen, frustratie en verminderde productiviteit.

Pink Elephant biedt met PinkAdopt ondersteuning bij de overgang naar nieuwe technologieën door verschillende leer- en communicatiemiddelen aan te bieden, zoals trainingen, workshops en ondersteuning op locatie.

Door eindgebruikers te ondersteunen bij de adoptie van nieuwe technologieën en oplossingen, zorgt uw organisatie ervoor dat medewerkers sneller en effectiever kunnen werken, wat uiteindelijk leidt tot hogere productiviteit, betere bedrijfsresultaten en hogere tevredenheid.

Pink Elephant gelooft in de persoonlijke aanpak van PinkAdopt als de ideale manier om organisaties te ondersteunen bij de overgang naar nieuwe technologieën. We staan klaar om medewerkers te begeleiden en te ondersteunen zodat zij het maximale uit de nieuwe digitale tools en oplossingen kunnen halen.

Dankzij het adoptietraject van Pink Elephant zijn onze medewerkers in staat om Office 365 volledig te benutten.

KNLTB

De drie fasen van PinkAdopt

Bij Pink Elephant hanteren we een gestructureerde aanpak in drie fases: voor, tijdens en na de implementatie van nieuwe digitale tools en oplossingen. Door deze gestructureerde aanpak wordt volledige ondersteuning geboden gedurende het gehele proces en wordt ervoor gezorgd dat medewerkers zich snel vertrouwd voelen met de nieuwe digitale tools en oplossingen.

3 fasen

 • Inventarisatie

  In de inventarisatiefase is het doel om te bepalen hoe medewerkers het best ondersteund kunnen worden, dit wordt gedaan door het bepalen van de huidige situatie en werkwijze.

  PinkAdopt: Inventarisatie
 • Implementatie

  Het uitvoeren van de eerder gemaakte plannen wordt gedaan in de implementatiefase. Hier worden verschillende instructiemiddelen ingezet, zoals bijvoorbeeld handleidingen, trainingen en video's.

  PinkAdopt: Implementatie
 • Adoptie-as-a-Service

  Adoptie-as-a-Service is de dienst waarbij organisaties blijvend worden begeleid bij de doorontwikkelingen van de Pink365 werkplek, medewerkers blijven de juiste ondersteuning ontvangen om hun werkplek optimaal te kunnen gebruiken.

  Adoptie-as-a-Service

Security Awareness

Daarnaast begrijpt Pink Elephant hoe belangrijk het is om de online beveiliging van een organisatie te waarborgen. Daarom biedt Pink Elephant een Security Awareness dienst aan waarmee eindgebruikers geholpen worden om zich bewuster te worden van de risico’s van cyberaanvallen, phishing e-mails en andere beveiligingsproblemen. Zo kunnen ze leren hoe ze deze risico’s herkennen en vermijden, waardoor de online veiligheid van een organisatie wordt vergroot. 

Vraag het Pink

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Dani Brandsema

Solution Lead Adoptie +31651923342

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden