PinkAdopt: Implementatie

PinkAdopt: Implementatie

Het implementeren van een nieuwe manier van werken door de komst van nieuwe tools kan een uitdaging zijn voor organisaties en de eindgebruikers. Er kan weerstand ontstaan, waardoor de juiste ondersteuning nodig is om de verandering soepel te laten verlopen. Pink Elephant biedt daarom een op maat gemaakt adoptietraject aan, met een mix van online en offline leermiddelen, om het leereffect te maximaliseren en de overgang naar nieuwe digitale oplossingen te vergemakkelijken

Bewustwording

Een belangrijk onderdeel van ons adoptietraject is het creëren van bewustwording bij medewerkers over de aanstaande verandering(en). We kunnen hierbij helpen door het opstellen van een communicatieplan dat aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers.

Visuele instructies

We begrijpen dat medewerkers verschillende leerbehoeften hebben en bieden daarom visuele instructies aan in de vorm van instructievideo’s, handleidingen en snelstartgidsen. We stemmen deze instructies af op de wensen van de medewerkers, zodat zij altijd toegang hebben tot informatie die past bij hun hulpvraag.

Persoonlijke instructies

Naast visuele instructies bieden we ook persoonlijke instructies aan, zoals (digitale) inloopsessies, floorwalkers en trainingen, die afgestemd zijn op de werkwijzen en typen medewerkers binnen de organisatie. Onze trainingen zijn gericht op de persoonlijke leerbehoefte van de medewerkers, om zo het leereffect te maximaliseren en de ondersteuning te bieden die aansluit bij hun behoeften en manier van leren.

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Dani Brandsema

Solution Lead Adoptie +31651923342

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden