PinkAdopt: Implementatie

PinkAdopt: Implementatie
De IT staat niet stil. Er komen regelmatig nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor eindgebruikers. Waar dit vroeger vooral tijdens de uitrol van nieuwe versies gebeurde, zorgen de laatste jaren soms schijnbaar eenvoudige updates voor nieuwe opties. Bijvoorbeeld: Office365 heet al jaren hetzelfde, maar heeft veel nieuwe opties gekregen.

Het ondersteunen van medewerkers bij de implementatie en adoptie van nieuwe manieren van werken is een uitdaging voor veel organisaties. Een goed adoptietraject kan de weerstand tegen verandering wegnemen en medewerkers de juiste handvatten bieden om mee te gaan in de verandering. Pink Elephant biedt hiervoor een mix van on- en offline leerinterventies aan om op een efficiënte manier een maximaal leereffect behalen.

Communicatie & Bewustwording

Het ondersteunen van uw medewerkers bij een nieuwe manier van werken begint bij het creëren van awareness. Dit houdt in dat zij op de hoogte gebracht moeten worden van de aanstaande verandering(en) en waarom deze worden doorgevoerd. Door het opstellen van een communicatieplan en ondersteuning bij de uitvoering, biedt Pink Elephant u de juiste handvatten om uw medewerkers mee te nemen in een verandering.

Visuele instructies

Elke medewerker heeft een andere leerbehoefte en een deel van uw medewerkers heeft baat bij visuele instructies. Denk hierbij aan een instructiefilmpje, een uitgebreide handleiding of een snelstartgids, met alle belangrijkste punten in een oogopslag. Pink Elephant kan dit digitaal aanbieden, maar een deel van uw medewerkers zal ook behoefte hebben aan een uitgeprinte handleiding of snelstartgids. Pink Elephant ontwikkelt instructies die afgestemd zijn op de behoefte van uw medewerkers, zodat zij altijd de beschikking over informatie die aansluiten bij hun hulpvraag.

Persoonlijke instructies

In elke organisatie is een deel van de medewerkers die behoefte aan persoonlijke instructies. Persoonlijke instructies kunnen bestaan uit een digitale inloopsessies, Pink Elephant medewerkers bij u op locatie die vragen kunnen beantwoorden (floorwalkers) of trainingen die we bij u op locatie uitvoeren. Trainingen biedt Pink Elephant op allerlei onderwerpen, toegespitst op de vragen vanuit uw organisatie. Een training is niet one-size-fits-all, maar afgestemd op de werkwijzen en type medewerkers waaraan deze wordt gegeven. Alle persoonlijke instructies worden zo aangeboden dat het leereffect wordt gemaximaliseerd en uw medewerkers altijd ondersteuning ontvangen die aansluit op hun behoeftes.

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Dani Brandsema

Solution Lead Adoptie +31651923342

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden