PinkAdopt: Inventarisatie

PinkAdopt: Inventarisatie

Voordat Pink Elephant start met het uitvoeren van een adoptieprogramma in uw organisatie, wordt gestart met een inventarisatie. Het doel van een inventarisatie is het bepalen van de huidige manier van werken van uw medewerkers. Ook worden doelen voor het uitvoeren van een adoptieprogramma gezamenlijk vastgesteld.

Persona-onderzoek

Binnen veel organisatie leeft de behoefte om te werken met persona’s. Persona’s zijn types medewerkers die op een vergelijkbare manier hun werkzaamheden uitvoeren. De totale set aan persona’s dienen een afspiegeling te zijn van de medewerkers in uw organisatie. Deze persona’s kunnen vervolgens worden ingezet voor het toetsen van de voorgestelde adoptie-aanpak. Ook kunnen ze helpen de IT-behoefte van uw organisatie in kaart te brengen.

Op basis van het persona-onderzoek heeft Pink Elephant een goed beeld van de organisatie en kan de adoptieconsultant het adoptieprogramma hierop aanpassen.

Workshops

Voordat wordt gestart met het opstellen van een adoptieprogramma, is het van belang dat doelen helder zijn en dezelfde taal wordt gesproken. In een reeks van drie workshops worden de volgende onderwerpen besproken:

  • strategische doelen en succesfactoren
  • scenario’s
  • communicatie en adoptie-aanpak

Tijdens deze workshops deel Pink Elephant haar opgedane ervaring met u en wordt er gezamenlijk besloten over de ideale invulling, wensen, eisen en scope. Het resultaat is een rapport dat als basis dient voor de invulling van het communicatie- en adoptieprogramma voor uw organisatie

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Dani Brandsema

Solution Lead Adoptie +31651923342

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden