PinkAdopt: Inventarisatie

PinkAdopt: Inventarisatie

Bij Pink Elephant staat het ondersteunen van de eindgebruikers centraal. Om dit effectief te realiseren, beginnen we altijd met een inventarisatie voordat we aan een adoptieprogramma beginnen. Hierbij onderzoeken we de huidige manier van werken van medewerkers en bespreken we gezamenlijk de doelen van het adoptieprogramma. Op deze manier kunnen we een op maat gemaakt adoptieprogramma creëren dat perfect aansluit bij de behoeften en doelen van de organisatie.

Persona-onderzoek

Onderdeel van de inventarisatie is een persona-onderzoek. Persona’s zijn typeringen van medewerkers die op een vergelijkbare manier werken. Door persona’s te definiëren die een afspiegeling zijn van de medewerkers in uw organisatie, krijgen we inzicht in de verschillende behoeften en kunnen we het adoptieprogramma afstemmen op de manier van werken in uw organisatie.

Klankbordgroep

Om betrokkenheid te creëren, starten een klankbordgroep voor adoptie op waarin mensen uit uw organisatie input kunnen geven en meedenken. Het doel van deze groep is om draagvlak te creëren en inzicht te krijgen in de cultuur en mening van de eindgebruikers in uw organisatie. Door de betrokkenheid van de klankbordgroep zorgen we ervoor dat het adoptieprogramma optimaal aansluit bij de behoeften en wensen van uw organisatie.

Om ervoor te zorgen dat de klankbordgroep een goede afspiegeling is van uw organisatie, is het van belang dat de meningen van alle typen medewerkers worden vertegenwoordigd. De klankbordgroep wordt opgestart in de inventarisatiefase en zal gedurende het hele project actief blijven.

Op basis van alle acties in de inventarisatiefase, beslissen we samen met de klankbordgroep over de ideale invulling, wensen, eisen en scope van het adoptieprogramma. Op deze manier werken we samen aan een succesvolle overgang naar nieuwe digitale tools en oplossingen.

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Dani Brandsema

Solution Lead Adoptie +31651923342

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden