Copilot Webinar 4 juli 2024

Copilot Webinar 4 juli 2024
Pink Elephant en haar zusterbedrijven 2Foqus, Active Professionals en Cmotions organiseren samen op 4 juli een exclusief webinar ‘Microsoft Copilot in 1 uur’. Ontdek hoe je je werkprocessen kunt optimaliseren, automatiseren en verbeteren met AI en specifiek Copilot. Dit webinar sluit naadloos aan op de sessie van Hans de Vlieger en Anton van Keep tijdens het Data & Analytics Event 2024. Heb je het event gemist? Geen probleem, je kunt het webinar ook dan uitstekend volgen.
Tijdens dit webinar introduceren we ook ons PinkPilot-programma. Ontdek:
  • wat AI en Copilot is,
  • via een demonstratie de kracht van Copilot M365,
  • hoe je de meest impactvolle toepassingen en -gebruiksscenario’s kunt identificeren,
  • hoe je je team kunt trainen en upskillen,
  • hoe je innovatieve Copilot-oplossingen kunt ontwikkelen, en tegelijkertijd de security, governance en compliance kunt waarborgen.
Zet in op de kracht van AI om de productiviteit van je medewerkers te verhogen en deel uit te maken van de wereldwijde productiviteitsgolf die door AI wordt aangedreven. De voordelen van het programma zijn doorlopende ontwikkeling, op maat gemaakte oplossingen gebaseerd op de meest relevante gebruiksscenario’s voor jouw organisatie, training en coaching, toegang tot de Pink Elephant IPR-bibliotheek en ondersteuning voor beveiligings-, governance- en compliancebeheer. Inclusief demonstratie over hoe je PinkPilot binnen jouw organisatie kunt implementeren en gebruiken.
Meld je aan voor het webinar op 4 juli via onderstaand formulier!

Praktische informatie:

Onderwerp: Copilot Webinar

Datum: Donderdag 4 juli

Tijd:  10.00 tot 11.00 uur

Taal: Nederlands

Meedoen

We gebruiken Microsoft Teams. Dit is de link om mee te doen.

Inschrijfformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres.(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.