Security Health Check Commvault back-up omgeving

Security Health Check Commvault back-up omgeving

Vraag de Security Health Check aan voor uw Commvault back-up omgeving!

Sinds kort hebben wij bij Pink nieuwe diensten op het gebied van datamanagement. Hierdoor kunnen wij u veel beter van dienst zijn op het gebied van onder andere back-up beheer en disaster recovery.

Tijdens de Security Health Check controleren onze experts hoe veilig uw gegevens zijn opgeslagen. De analyse wordt uitgebreid met u besproken en u ontvangt een lijst met verbeterpunten en bevindingen van de analyse. U kunt kiezen voor een reguliere Health Check, Security Health Check of voor beide checks voor een volledige rapportage.

Vraag de Healthcheck aan vóór 22 december aan en profiteer van de huidige, scherpe tarieven.

Reguliere Health Check
Met de Reguliere Health Check wordt de volledige status van uw Commvault back-up omgeving gecontroleerd. U ontvangt een uitgebreid rapport met daarin verbeterpunten.

Security Health Check
Met de Security Health Check wordt er een deep dive check uitgevoerd op de security van uw Commvault back-up omgeving. U ontvangt een rapport met daarin verbeterpunten vindt u hier.

Let op: dit is een andere health check dan het Microsoft Security Assessment. Het verschil is dat de Microsoft Security Assessment gericht is op Microsoft 365 en de Azure omgeving. Deze tooling onderzoekt uw hele bedrijfsnetwerk en de Microsoft 365 en Azure omgeving op kwetsbaarheden en risico’s. Meer informatie hierover vindt u hier.

Titel

Naam(Vereist)