Thuis met Microsoft Teams

Thuis met Microsoft Teams

Thuiswerken is opeens de norm. Vanwege het COVID-19/Coronavirus worden veel van ons gedwongen om niet meer op kantoor te zijn. Maar ook de mensen die nog wel naar de reguliere werklocatie gaan, worden geraakt omdat we momenteel groepsvorming moeten voorkomen. Traditionele vergaderingen zijn hierdoor momenteel niet of nauwelijks mogelijk.

Voor iedereen, maar zeker in de cruciale beroepsgroepen, is goed en effectief samenwerken momenteel echter belangrijker dan ooit. Maar ook moeilijker dan ooit.

Het gebruik van Microsoft Teams is een oplossing om deze issues zoveel mogelijk te mitigeren. Teams maakt het mogelijk om te chatten, (video-)bellen, vergaderen, informatie & documenten delen en samen te werken aan documenten. Microsoft Teams maakt het hiermee een stuk makkelijker om effectief te blijven samenwerken.

Pink Elephant helpt om nu (versneld) Microsoft Teams uit te rollen.

Wanneer Office365 al wordt gebruikt, is Teams eenvoudig uit te rollen. Het kan gedistribueerd worden met Intune en andere tooling, Ook kunnen medewerkers het zelf op Microsoft-website, via de App store of Play store zelf downloaden en installeren op hun privé-apparatuur. Inloggen gaat via het gebruikelijk Office365-account.

Ook wanneer er nog geen sprake is van Office365-accounts, kan Pink Elephant helpen met het inrichten van een Teams-omgeving.

Naast technische ondersteuning biedt Pink Elephant ook functionele ondersteuning middels werkinstructies, (live) webinars en instructievideo’s over het gebruik van Teams, zodat de organisatie zo snel mogelijk net zo productief thuis kan werken als op kantoor.

Pas goed op elkaar. En trots op iedereen die momenteel in Nederland, en in de rest van de wereld, de maatschappij draaiend houden. Met een speciale plaats voor alle zorgmedewerkers!

Medewerkers Pink Elephant

Microsoft Teams voor de Zorgsector

De zorgsector wordt staat momenteel onder grote druk. Om deze cruciale sector zo optimaal te laten functioneren tijdens de uitbraak van het COVID-19/Coronavirus, kan een (versnelde) uitrol van Microsoft Teams helpen. Lees alles in de factsheet.

Download de factsheet over Teams voor de Zorgmarkt

Microsoft Teams voor andere sectoren

Bijna alle sectoren van de economie worden momenteel geraakt door de maatregelen om de verspreiding van het COVID-19/Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Microsoft Teams kan helpen het thuiswerken effectiever te maken.

Download de algemene factsheet over MS Teams

Snelstartgids Microsoft Teams

Wanneer Microsoft Teams op korte termijn wordt uitgerold, dan moeten de eindgebruikers natuurlijk wel weten hoe het werkt. Daarvoor hebben we twee snelstartgidsen gemaakt: een voor de desktopversie van Teams en eentje voor de mobiele versie. Deze zijn hieronder gratis en zonder enige verplichting te downloaden. Beide gidsen zijn opgeslagen als PDF-bestand en daarom niet te wijzigen.

Mocht je een versie nodig hebben die je zelf aan kunt passen, stuur dan even een mailtje naar janpeter.alberda@pinkelephant.nl.

 

Snelstartgids MS Teams Desktop versie v2

Snelstartgids MS Teams Mobiel Pink versie v2

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Harry Veerman

Key Account Manager +31643378561

Of kom langs

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden