Zorg & ICT beurs 2024

Zorg & ICT beurs 2024

Welkom bij Pink Elephant, waar innovatie en zorg samenkomen!

Bij Pink Elephant geloven we in het transformeren van de zorgsector door middel van slimme technologieën en innovatieve oplossingen. Als prominente deelnemer aan het grootste Health Tech-event van Nederland, de Zorg & ICT-beurs, hebben we ons met trots en enthousiasme gepresenteerd.

Onze stand was een bruisende hub van discussie over enkele van de meest urgente onderwerpen in de zorgtechnologie. Van digitale werkplekken, cyber security tot Disaster Recovery. Onze producten en diensten zijn ontworpen om zorgprofessionals te ondersteunen bij het navigeren door de complexe wereld van digitale transformatie.

Daarnaast is een belangrijk onderwerp de NIS2 wetgeving. Organisaties horen klaar zijn te voor NIS2 voordat de wetgeving van kracht zal zijn. Dat betekent dat je nu al als organisatie voorbereidingen moet treffen. Denk bijvoorbeeld aan een goede een grondige evaluatie van je huidige netwerk- en informatiesystemen, Backup plan en Disaster Recovery plan.

Meer weten over NIS2 en welke voorbereidende stappen je nu kunt nemen? Lees het hier en download direct ons NIS2 werkboek.

Bekijk hier onze services

 • Pink365

  Pink365 is de schaalbare en persoonlijke werkplek van Pink Elephant, gebaseerd op Microsoft technologie. Lees hier meer over onze Pink365 dienstverlening

  Lees meer
 • PinkSecure

  PinkSecure is een collectie van diensten die Pink Elephant levert op het gebied van security. Lees hier meer over onze PinkSecure dienstverlening.

  Lees meer
 • PinkPilot AI

  Pink Elephant helpt haar klanten om AI in te zetten in je organisatie. Hierbij passen we Microsoft Copilot technologie toe onder de naam PinkPilot.

  Lees meer
 • Hybrid Cloud

  Onze Hybrid Cloud is een combinatie van on-premises infrastructuur, private-cloudservices en een public cloud. Binnen een hybrid cloudomgeving werken deze onderdelen naadloos met elkaar samen.

  Lees meer
 • Backup

  Pink Elephant zorgt ervoor dat je backup up-to-date blijft, ongeacht hoe je IT-omgeving evolueert. Lees hier hoe wij dat doen.

  Lees meer
 • Disaster Recovery

  Disaster Recovery (DR) is het proces van het hervatten van de bedrijfsvoering na het optreden van een calamiteit, zoals een ransomware aanval. Lees hier alles over deze dienstverlening.

  Lees meer

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Xander Mes

Neem contact op met

Xander Mes

Sales Manager +31627309312