IT Infra Traineeship

IT Infra Traineeship

Pink Potential Programma

Hét programma

Maar hoe ziet het programma er nou eigenlijk uit?
Het PinkPotential Programma duurt welgeteld één jaar en bestaat uit drie verschillende fases.
1.  Alle Pink Potentials krijgen dezelfde basis mee, dit zijn de Pink Basics;

2. Gedurende de Pink school ga je je oriënteren op de mogelijkheden binnen Pink Elephant;

3. Uiteindelijk maak je op basis van die oriëntatie een keuze tussen één van de zeven verschillende expertisegebieden.

Elke fase doorloop je door trainingen te volgen en certificaten te behalen terwijl je ook gewoon 40 uur aan het werk bent. Best wel bikkelen dus.

 

 

Geschikt vs. ongeschikt?

 • Wat staat er op jouw CV?

  Wij geven jou graag heel veel! Maar vragen daar het volgende voor terug:
  • Afgeronde HBO (ICT) opleiding;
  • Maximaal 2 jaar werkervaring (exclusief stage);
  • Aantoonbare affiniteit met de ICT – jij bent in ieder geval wat betreft de IT de vraagbaak van je omgeving;
  • Rijbewijs is een must;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.

 • Procedure

  Je kunt niet zomaar met het Pink Potential Programma starten. Om bij Pink Elephant te kunnen starten, moet je eerst een aantal stappen doorlopen. Deze staan hieronder beschreven.

  1. Of je via de website of via onze campus recruiter in aanraking komt met het Pink Potential Programma, wij willen áltijd graag jouw CV mét motivatie ontvangen. Wij vinden het erg belangrijk dat je weet bij wat voor bedrijf je solliciteert, dit kan in eerste instantie goed in een brief naar voren komen.
  2. Jij hebt onze recruiters met jouw CV en motivatie blij gemaakt! Tijd voor een 1e gesprek dus. Dit gesprek voer je met twee van onze recruiters waarbij er gekeken wordt naar motivatie en ambities. Uiteraard is dit ook voor jou de uitgelezen kans om je te verdiepen in Pink Elephant en het Pink Potential Programma!
  3. Nog één drempel te nemen, naja drempel, gewoon nog een 2e gesprek met je potentiele manager en Pink Programma Manager. Ook hier zal er gekeken worden of zowel het PPP als de afdeling goed bij jou past. Dit gesprek biedt jou ook de mogelijkheid om extra vragen te stellen en te bepalen of Pink Elephant in jouw straatje past.
  4. Iedereen is enthousiast en dan is het eindelijk zover! Jij hebt zojuist een aanbieding gekregen, dit programma is voor jou gemaakt, zo blijkt. Snel een afspraak inplannen om te komen tekenen en wachten tot je van start kunt gaan.