Start bij Pink Elephant

en word Lord of Lady van Glencoe!

Start bij Pink Elephant en word Lord of Lady van Glencoe!

De wereld is al middelmatig genoeg...

Start daarom bij Pink en word een echte Lord of Lady! Wij kopen namelijk een Schots landgoed met bijbehorende titel voor al onze nieuwe medewerkers. Dus wil jij voortaan door het leven gaan als Lord of Glencoe? Bekijk dan onze IT-vacatures en solliciteer direct!

Bekijk onze IT-vacatures

There's one other name you might know me by... Star Lord

Peter Quill Star Lord - Guardian of the Galaxy

Waarom?

Omdat het kan.

Hoe dan?

De titel “Lord” is een verbastering van het Schotse “Laird” wat niet meer betekent dan landheer. “Lady” is de aanhef van een vrouwelijke landeigenaar.

In Schotland is het relatief simpel om landheer te worden omdat de regelgeving omtrent het kopen van grond iets anders is geregeld dan in Nederland. Daardoor wordt het makkelijker om kleine stukken grond te kopen zonder al te veel rompslomp. Wij maken hier gebruik van door een ietwat compact landgoed van 1 square feet (0,092 m2) aan te schaffen voor onze nieuwe medewerkers.

Voor deze actie werken we samen met Schotse bosbeheer organisatie Highland Titles Charitable Trust. Deze liefdadigheidsinstelling staat bekend om de verkoop van kleine stukjes grond gelinkt aan bijbehorende titel. Met de opbrengst hiervan wordt het landschap van de Schotse hooglanden, dat ernstig achteruit is gegaan door eeuwen intensieve landbouw en commerciële bosbouw, in oude staat hersteld.

Highland Titles erkent het recht om de titel van Laird, Lord of Lady van Glencoe te gebruiken als kersverse grondbezitter. Het gaat zelfs zo ver dat er een juridisch document wordt uitgeven dat het recht vermeldt om de nieuwe titel aan te nemen. Met dit document kan men verschillende instanties zoals banken vragen om hun aanhef aan te passen naar Lord of Lady. Hoewel men de titel Laird, Lord of Lady van Glencoe mag voeren, worden grondbezitters niet inschreven in de Schotse adel.

 • Werken bij Pink

  Lees hoe het is om een Pinker te zijn en hoe de solliciatieprocedure er uitziet.

  Lees meer
 • Vacatures

  Net klaar met je studie of al jaren ervaring? Wij zoeken mensen in elke fase van hun loopbaan. Ontdek al onze vacatures

  Lees meer
 • Over Pink

  Pink Elephant? Wat is dat? Hier lees je wie we zijn, wat we doen en hoe wij de IT kleurrijk maken

  Lees meer
 • Highland Titles

  Lees meer over de titel en het natuurgebied.

  Lees meer

Het verhaal van Highland Titles

Highland Titles is in 2006 opgericht door dr. Peter Bevis, een Fellow van de Zoological Society of London, en zijn dochter Laura. Zij zijn begonnen met het verkopen van stukjes grond van het familielandgoed, om het planten van extra bomen mogelijk te maken. Het doel was landschap dat door eeuwen intensieve landbouw en vernietigende commerciële bosbouw was verwoest, in de oude staat te herstellen.Dit idee bleek aan te slaan, en het bedrijf was al snel in staat een groter stuk land aan te kopen en het project uit te breiden. Highland Titles bezit en beheert nu twee natuurparken in de prachtige hooglanden van Schotland, wat dankzij de steun van duizenden mensen mogelijk werd.

Voorwaarden

 • Bij het in dienst treden kun je kiezen uit de titel Lord, Lady of Laird of Glencoe. Als je liever geen titel wilt aannemen dan kan dat natuurlijk ook. We doen niks zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.
 • Je verkrijgt het persoonlijk recht op een stuk land dat is aangeschaft als souvenir. Dit is een vorm van erfbaar eigendom dat je aan nabestaanden kunt nalaten. Highland Titles blijft de geregistreerde landeigenaar en beheert namens jou het land.
 • Pink Elephant behoudt het recht om deze actie tussentijds stop te zetten.
 • Kijk hier voor de uitgebreide terms & conditions

De afbeelding van het roze kasteel die wij op een aantal plekken gebruiken voor deze campagne, is een bewerkte variant van een foto die beschikbaar is gesteld door the Strath Lodge bed & breakfast in Glencoe. Bezoek hun website voor meer mooie foto’s van de omgeving of om een kamer te boeken.

Vraag het Pink

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Meike Kibira-Weierink

Teamleider Recruitment +31634942291

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden