Perry van der Weijden treedt toe tot directie Pink Elephant

Perry van der Weijden treedt toe tot directie Pink Elephant

Naarden, 25 oktober 2024

Perry van der Weijden is onlangs begonnen als directielid bij Pink Elephant Nederland. Hij zal daar verantwoordelijk worden voor de interne organisatie. Tevens wordt Van der Weijden leidend in integraties van nieuwe bedrijfsonderdelen.  

De directie van Pink Elephant wordt hiermee uitgebreid met een lid met een indrukwekkende staat van dienst. Onder meer als CIO en Hoofd Ingenieur Directeur van Rijkswaterstraat en als oprichter en Algemeen Directeur van de Shared Services Organisatie van Binnenlandse Zaken. Van der Weijden werd een paar jaar geleden uitgroepen tot “CIO of the Year” 

Van der Weijden vormt samen met Rob van Rinsum en Mark de Lange voortaan de directie van Pink Elephant.  

Pink Elephant is een snelgroeiend onderdeel van The Digital Neighborhood. Pink richt zich op de moderne werkplek binnen de groep. Het heeft hierbij een duidelijke focus op Outsourcing, Security Services, Professional Services en Hardware Services. 

Rob van Rinsum en Mark de Lange zijn blij met de komst van Perry van der Weijden. “Zo gaaf dat Perry voor Pink heeft gekozen! Perry heeft veel ervaring met het integreren van organisaties en is een “mensen-mens.”  Hij heeft echt oog voor medewerkers, maar ook voor de wensen en behoeftes van de klant”. Met Perry aan boord kan Pink Elephant de volgende fase in en nog meer toegevoegde waarde leveren aan huidige, maar ook aan onze nieuwe klanten.”  

Perry van der Weijden ziet de werkplek als een centraal punt in de verdere digitalisering van organisaties. “Er zal de komende jaren meer innovatie zijn in de werkplek en de ontsluiting van informatie. Ik zie veel mogelijkheden voor Pink Elephant in deze ontwikkeling.”  Daarnaast ziet hij samenwerking met andere onderdelen van The Digital Neighborhood als een groot voordeel. Hiermee komt er compleet pakket van diensten beschikbaar voor klanten.  

Meer weten? Neem contact op met

Perry van der Weijden

CEO +31882356655
Neem contact op