NIS2 Overzicht

NIS2 Overzicht

De wetgeving om NIS2 te verankeren in de Nederlandse wet is nog in ontwikkeling. Onze diensten, en die van onze zusterbedrijven in The Digital Neighborhood, zijn dat dus ook. Op deze pagina vindt u dan ook een actueel overzicht van alle diensten die we als Pink en als groep leveren om te helpen met NIS2.

Pink Elephant heeft een uitgebreid portfolio op het gebied van security. We bundelen deze diensten onder de noemer PinkSecure. U kunt hier meer lezen over PinkSecure.

Een belangrijk onderdeel van PinkSecure is het PinkSOC: ons eigen Security Operations Center in Naarden. Een SOC speelt een belangrijke rol bij de snelle detectie van pogingen om binnen te dringen in uw IT-omgeving. Lees hier meer over het PinkSOC.

Een veilige en actuele backup van uw bedrijfsgegevens is essentieel om weerbaar te zijn tegen cybersecurity aanvallen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Samen met Microsoft kunen we een volledig assessment uitvoeren op uw IT-infrastructuur. Het resultaat is een overzicht met alles wat goed ingericht en wat beter kan en moet. Lees hier meer over het Security Assessment.

Ook verzorgen we Security Awareness trainingen voor uw medewerkers. Daar kunt u hier meer over lezen

Ons zusterbedrijf True geeft inzicht in de risico’s van webapplicaties en websites met een Security Audit door ethische hackers. Lees hier meer over de Security Audit van True.