Wifi health check

Wifi health check

Herkenbaar? Als je eenmaal je wifi hebt geïnstalleerd geef je er geen aandacht meer aan. Dit terwijl de kwaliteit van de wifi enorm verstoord kan worden door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan: slecht beveiligde netwerk, oude routers of verouderde software op laptops en access points.

Een goedwerkende wifi is cruciaal voor onze dagelijkse werkzaamheden. Als wifi niet goed functioneert of niet veilig is kan dat grote gevolgen hebben voor een organisatie. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld niet doorwerken of apparaten die niet meer werken. Bovendien krijgen hackers makkelijk toegang tot een onveilige wifi verbinding. Dit wil je als organisatie natuurlijk allemaal voorkomen.

Bij Pink Elephant begrijpen we de cruciale rol van een stabiele en veilige wifi-verbinding. Daarom hebben wij de wifi health check geïntroduceerd! Een check uitgevoerd door wifi-experts die de prestaties van jouw bedrijfsnetwerk evalueren, mogelijke veiligheidsrisico’s identificeren en eventuele problemen met de verbinding herkennen. Na de Health Check ontvang je een gedetailleerd adviesrapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor verbetering.

De wifi health check duurt maximaal een dag, waarvan een half dagdeel op locatie en een dagdeel uitwerking van het rapport. Je ontvangt niet alleen inzicht in de huidige staat van jouw wifi verbinding, maar ook concrete stappen die je kunt nemen om het te verbeteren

Wifi health check

Tijdens de wifi health check worden de prestaties van jouw bedrijfsnetwerk geëvalueerd, mogelijke veiligheidsrisico’s geïdentificeerd en eventuele problemen met de verbinding gediagnosticeerd door onze wifi-experts. Na de health check ontvang je een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor verbetering.

De wifi health check duurt ongeveer een half dagdeel en kan snel veel voorkomende problemen aan het licht brengen. Je ontvangt niet alleen inzicht in de huidige staat van jouw wifi-verbinding, maar ook concrete stappen die je kunt nemen om het te verbeteren.

Wat kun je verwachten van onze wifi health check:

  • RF planning waarbij de huidige situatie ingetekend wordt in een professioneel softwareprogramma;
  • Actieve wifi meting op locatie waarbij de werkelijkheid wordt getoetst aan de RF planning;
  • Een uitgebreid rapport met hierin de signaalsterkte, signal to noise ratio (kwaliteit wifi) en aanbevelingen voor verbetering;
  • Bij de ondersteunende merken een globaal advies hoe de kwaliteit te verbeteren.

Wanneer kun je de health check inzetten:

  • Het wifi netwerk is ouder dan 3 jaar;
  • Er zijn problemen met het wifi netwerk;
  • Het bedrijf gaat verhuizen en/of verbouwen.

Meer weten over de wifi health check of de health check aanvragen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in!

ACTIE

Win een GRATIS* wifi health check t.w.v. €750,-!  Onder de eerste 10 aanvragen die bij ons binnenkomen voor 31 mei 2024 worden 2 gratis wifi health checks verloot. Grijp snel je kans op deze eenmalige actie!

Wil je graag meer informatie over de wifi health check of wil je de wifi health check direct aanvragen? Vul het formulier onderaan de pagina in.

 

*Voorwaarden actie:

  • Actie geldt alleen voor aanvragen die worden gedaan t/m 31 mei 2024
  • Aanvragen die buiten deze actie om zijn binnengekomen worden uitgesloten

Wifi health check

Naam(Vereist)

Brigitte Jacobs

Neem contact op met

Brigitte Jacobs

Manager Hardware & Software Services +31643378580