#Trots

#1 Challenger IT-dienstverlening & Opleider van het Jaar

#Trots #1 Challenger IT-dienstverlening & Opleider van het Jaar

Recent werd Pink Elephant uitgeroepen tot nummer 1 Challenger in het IT Partner Preference Onderzoek van CIO100 in de categorie “IT-dienstverlening”. Dit kwam kort nadat Pink voor haar opleidingen en trainingen door de Computable tot “Opleider van het jaar” was gekozen.

We zijn trots op deze erkenningen uit de markt. En we gaan natuurlijk door met onze integrale aanpak van Outsourcing, Professional Services, Business Intelligence en Education. Want op onze lauweren rusten is niets voor Pink. Expect More. Expect Pink!

Nummer 1 Challenger IT-Dienstverlening

CIO100.nl voert al een aantal jaren het Nederlandse Partner Preference onderzoek uit. Dit onderzoek is erop gericht om IT Managers en CIO’s op weg te helpen in de partnership keuze op het gebied van 17 sectoren.

Onder de lezers en bezoekers van toonaangevende titels als Webwereld en Computerworld en voornamelijk CIO.nl zelf werd onlangs weer een enquête gehouden waarbij een simpele, maar cruciale vraag gesteld werd: “Met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?”.

IT-dienstverlening is voor Pink Elephant de meest relevante categorie hierin. En we zijn dan ook erg trots met het resultaat! Nummer 1 bij de challengers betekent immers dat onze hernieuwde focus op IT-dienstverlening wordt gewaardeerd door de markt. En dat we een serieuze speler zijn in ons vakgebied.

‘Dit is zo gaaf!’ aldus Rob van Rinsum, Commercieel Directeur bij Pink Elephant. ‘We hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt om onze zichtbaarheid in de markt verder te vergroten. En we zijn altijd bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten en het verlengen van bestaande contracten. In deze markt moet je dan creatief en flexibel zijn. En dat is nu juist waar Pink sterk in is. We zijn dan ook nog lang niet klaar!’

Het CIO100 onderzoek

Opleider van het Jaar

Pink Elephant is onlangs door de Computable opnieuw verkozen tot beste IT-opleider van Nederland. Onze cursisten hebben ons met een 9,33 beoordeeld en ook daar zijn we trots op!

Cursisten in heel Nederland hebben voor deze verkiezing hun IT-opleiders beoordeeld op basis van de actualiteit van de lesstof, het niveau van de trainers, de prijs/kwaliteitsverhouding, kwaliteit van de toetsing en de toepasbaarheid van de lesstof. Binnen de tien deelgebieden staat Pink Elephant maar liefst vier keer op de eerste plaats.

Yvette Hillenaar, manager Education bij Pink Elephant: ‘Deze erkenning is voor ons een bevestiging dat wij erin slagen onze visie succesvol in de praktijk te brengen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak binnen de best practices opleidingen, omdat iedereen een eigen leerstijl heeft. Cursisten kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van het vernieuwde e-learning materiaal, in combinatie met een klassikaal element of een business simulatie.’

Opleider van het Jaar 2018