Bonus voor Bliss Shine for Cancer

Bonus voor Bliss Shine for Cancer

Pink Elephant heeft een bonusregeling voor medewerkers die nieuwe collega’s helpen werven. Enige tijd geleden had Pinker Margo Andrea recht op deze bonus. In principe had Margo hier iets leuks voor zichzelf voor kunnen kopen. Maar Margo besloot om haar bonus te doneren aan een goed doel. Pink Elephant besloot vervolgens om de bonus te verdubbelen. Onlangs heeft Margo de cheque ter waarde van duizend euro overhandigd.

Als voormalig kankerpatiënt was de keuze voor Margo eenvoudig: Stichting Bliss Shine for Cancer in Veenendaal. Bliss Shine for Cancer is opgericht door Arieta Hoek en verzorgd verwendagen voor kankerpatiënten, ex-patiënten en mantelzorgers. Want niet alleen de patiënt gaat het gevecht aan, ook de naasten worden erdoor geraakt. Tijdens de verwendag kunnen de patiënt en zijn of haar naasten een dag zorgeloos genieten. Er worden een groot aantal activiteiten georganiseerd. Van voetmassage via een marine roadshow en nagelstyping naar een kids club. En nog veel meer.

Op zaterdag 5 oktober wordt de volgende verwendag georganiseerd in Veenendaal. Meer informatie hierover staat op de website van Bliss Shine for Cancer.

Meer weten? Neem contact op met

Perry van der Weijden

CEO +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen