Broad Horizon neemt GAC Business Solutions over

Broad Horizon neemt GAC Business Solutions over

Amsterdam, Oirschot, 13 juli 2021 – ICT-bedrijf Broad Horizon Groep (‘Broad Horizon’ of de ‘Groep’), kondigt de overname aan van GAC Business Solutions (‘GAC’), een informatietechnologiebedrijf en Microsoft Gold-partner gevestigd in Oirschot.

Met GAC Business Solutions versterkt de Groep haar positie in de Benelux door een van de toonaangevende ICT-bedrijven in deze regio te worden. De gecombineerde activiteiten zullen bijna 700 klanten in de Benelux-markt bedienen en zich volledig blijven inzetten voor de Microsoft Dynamics365-oplossingen en klanten ondersteunen bij hun digitale transformatie. Klanten zullen profiteren van een breder scala aan diensten en oplossingen en gepersonaliseerde en hoogwaardige oplossingen blijven ontvangen.

GAC heeft een sterke leidende positie ontwikkeld op SaaS Business Central en Power Platform, door het aanbieden van verticale SaaS-oplossingen met eigen IP voor de volgende bedrijfsonderdelen: Professional Business Services, Manufacturing  en Wholesale. In combinatie met de branchespecifieke kennis van Broad Horizon binnen Retail, Medical, Publishing, Trade & Production en Education zal dit de marktpositie van de Groep versterken.

“Deze overname past in de doelstelling van Broad Horizon om een leider op het gebied van  informatietechnologie te zijn, gericht op Microsoft-technologieën, in Noord-Europa en langdurige partnerships met onze klanten op te bouwen. Nu GAC deel uitmaakt van Broad Horizon, verbreden we ons  Cloud-gebaseerde productaanbod en worden we een Microsoft-marktleider voor Business Central. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Erik Van Driel als CEO en zijn GAC-team”, zegt Jean-Yves Charlier, CEO van Broad Horizon.

De merknaam en filosofie van GAC Business Solutions “Growing Together” blijven ongewijzigd.

Het huidige managementteam, onder leiding van Erik van Driel, blijft GAC leiden.

“We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Broad Horizon, die verschillende voordelen biedt waaronder schaalbaarheid, innovatiekracht en kwaliteitsverbeteringen. In een tijd van snelle veranderingen in de markt is dit de logische volgende stap voor GAC Business Solutions in het realiseren van haar ambities en de ambities van onze gewaardeerde klanten, die onder één dak toegang hebben tot een breder Microsoft portfolio. Daarnaast biedt de samenwerking met Broad Horizon een groot potentieel voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers”, zegt Erik van Driel, CEO van GAC Business Solutions.

Meer weten? Neem contact op met

Tim de Zwart

Accountmanager +31615458365
Neem contact op

Gerelateerde artikelen