Broad Horizon versterkt werkplek propositie met Pink Elephant Nederland

Broad Horizon versterkt werkplek propositie met Pink Elephant Nederland

Het Nederlandse ICT-bedrijf Broad Horizon heeft Pink Elephant uit Naarden overgenomen. Hiermee versterkt Broad Horizon haar positie op het gebied van de moderne werkplek in Nederland. Door de krachten te bundelen met Pink Elephant focust Broad Horizon nog sterker op innovatie, kwaliteit en het persoonlijk maken van de dienstverlening.

Zowel Broad Horizon als Pink Elephant zijn grote spelers op het gebied van moderne werkplekdiensten. Het samengaan van beide organisaties komt tot stand in een periode waarin de markt enorm sterk groeit en vraagt om schaalbaarheid, kwaliteit en innovatie. Door de huidige diensten van Broad Horizon op het gebied van security, data en managed hosting samen te laten gaan met de werkplek, kan de hoge kwaliteit, samen met de persoonlijke aanpak zorgen voor vernieuwing in de markt.

Pink Elephant is een zeer sterk bedrijf op het gebied van de moderne werkplek. Pink heeft daarnaast een uitstekende naamsbekendheid en hoge klanttevredenheid. “Wat Pink Elephant zo bijzonder maakt is hun persoonlijke aanpak. Dat zien we zowel terug in de kwaliteit die ze leveren, de wijze waarop zij met klanten omgaan als in hun interne cultuur. Deze persoonlijke aanpak willen wij als Broad Horizon samen met Pink Elephant toe gaan passen op al onze dienstverlening.” zegt Johan Taams, CEO van Broad Horizon.

Mark de Lange en Rob van Rinsum blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering, het verder uitbouwen van het merk Pink Elephant en de huidige diensten. Het opleidingenbedrijf van Pink Elephant valt buiten de overname door Broad Horizon en zal zelfstandig verder gaan.

“We zijn enorm blij met deze samenwerking. We zien een zeer sterke groei in de markt, die we samen met Broad Horizon nog beter kunnen bedienen. De security- en managed hostingdiensten zijn voor veel van onze klanten echt van toegevoegde waarde. Onze slagkracht en innovatie mogelijkheden nemen sterk toe nu we de handen inéén slaan. En ook als onderdeel van een groter geheel zullen we zorgen dat onze persoonlijke aanpak voorop staat”, zegt Rob van Rinsum, Directeur Nederland van Pink Elephant.

Over Pink Elephant Nederland
Pink Elephant ondersteunt haar klanten met de dagelijkse IT en faciliteert hun transformatie naar de cloud. Met een persoonlijke aanpak zorgt Pink ervoor dat de eindgebruikers optimaal ondersteund worden door IT. Pink Elephant kent drie disciplines: Outsourcing, Professional Services en Hardware & Software Services. Er werken momenteel ruim 150 mensen. Het bedrijf heeft vestigingen in Naarden en Den Bosch.

Lees meer over Pink Elephant

Over Broad Horizon
Broad Horizon is een ICT organisatie op het gebied van data & AI, modern workplace, business applicaties (waaronder ERP en CRM), managed hosting- en cloud. Bedrijven die onder Broad Horizon vallen, zijn managed hostingprovider True, data management professionals DMP, dataspecialisten Cmotions en Underlined en Delegate in Denemarken. Bij Broad Horizon
werken momenteel ruim vijfhonderd mensen. Het bedrijf is gevestigd in Nederland, met vestigingen in de regio Utrecht, Amsterdam, Maastricht en Den Bosch, en heeft o.a. ook kantoren in België, Denemarken, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

Lees meer over Broad Horizon

Meer weten? Neem contact op met

Perry van der Weijden

CEO +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen