Einde van het jaar: tijd voor een terugblik

Einde van het jaar: tijd voor een terugblik

Update: Pink Elephant Business Intelligence is sinds 01-01-2020 verder onder de naam 2Foqus B.V. en is geen onderdeel meer is van Pink Elephant. Bezoek de nieuwe website of volg 2Foqus op LinkedIn.

Met heel veel trots kunnen we bij Pink Elephant Business Intelligence terugkijken op het jaar 2018!

Trots op onze klanten, trots op de mooie projecten waaraan we gewerkt hebben en bovenal trots op ons team. Een team vol passie voor data en met een enorme drive om organisaties te helpen. Een team dat ervoor zorgde, door haar adviserende en technische rol, dat veel organisaties datagedreven zijn gaan werken. Dit resulteerde in zichtbaar positieve resultaten op het gebied van o.a. kostenreductie en margeverbetering. Ons team maakte voor veel organisaties het verschil in 2018. En dat is precies wat wij zullen blijven doen, ook in 2019!

Wanneer we denken aan afgelopen jaar dan staan voor ons een paar zaken centraal.

  • Mooie samenwerkingen

2018 was het jaar van samenwerken. Samenwerken met elkaar, met de klant maar ook met bestaande en nieuwe partners. Door bijvoorbeeld de samenwerking met TOPdesk zijn wij dé Microsoft Power BI partner van TOPdesk. Wij verzorgen voor klanten in binnen- en buitenland de service management rapportages. Daarnaast hebben we samen met de softwareleverancier TANS dashboards in zowel Qlik Sense als Power BI opgeleverd waarmee klanten in staat zijn gesteld uitgebreide analyses te kunnen toepassen op bijvoorbeeld ritten-, facturatie- en opdrachten niveau. Een derde mooie samenwerking is die met Cirm. Cirm en Pink Elephant werken samen aan een propositie die ons specialisme binnen de transportsector nog verder versterkt. Ten slotte is er de samenwerking met Easyflex. Door middel van het ontwerpen van een dashboard voor Easyflex kunnen wij de flexbranche nog verder ondersteunen met uitgebreidere analyses. Wij zijn trots op deze mooie ontwikkelingen waarbij we klanten nog verder kunnen helpen met datagedreven werken!

  • Ons team, onze professionals 

Het realiseren van projecten kunnen wij alleen doen met de kracht van ons team, onze professionals. Onze professionals hebben een voorliefde voor data en weten als geen ander de vraagstukken van klanten om te zetten naar kwalitatief hoogwaardige data-oplossingen. Ook in 2018 is dit weer gebleken; tevreden klanten en mooie projecten. Om de kennis van onze collega’s op een hoog peil te houden vinden wij het belangrijk dat onze collega’s zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Net als in 2018 zullen onze collega’s ook in 2019 weer trainingen/opleidingen volgen, zodat we deze expertise weer kunnen inzetten bij onze klanten.

  • Portfolio uitgebreid 

Afgelopen jaar hebben wij ons portfolio verder uitgebreid. Naast Qlik Sense en TimeXtender leveren wij ook Microsoft Power BI. Een mooie toevoeging aan onze portefeuille. Wij hebben voor 2019 ook weer veel nieuwe ideeën om verder te groeien. Daar kijken wij met ons team nu al naar uit! Hierover uiteraard later meer.

Fijne feestdagen en op naar een datagedreven 2019! Export more. Expect Pink.

Mikel Snijders & Dave Jansen
Directors Pink Elephant Business Intelligence

Meer weten? Neem contact op met

Astrid Stoffelsen

HR Manager +31657536266
Neem contact op

Gerelateerde artikelen