Pink Elephant benoemd tot Certified Qlik Elite Partner

Pink Elephant benoemd tot Certified Qlik Elite Partner

Update: Pink Elephant Business Intelligence is sinds 01-01-2020 verder onder de naam 2Foqus B.V. en is geen onderdeel meer is van Pink Elephant. Bezoek de nieuwe website of volg 2Foqus op LinkedIn.

Pink Elephant is per 1 april 2018 door Qlik benoemd tot Qlik Elite Partner. Hiermee wordt Pink Elephant beloond voor haar hoogwaardige dienstverlening en het leveren van Qlik oplossingen. Dit is gebaseerd op expertise, succesvolle projecten, kennis van technologie en het vertalen van klantbehoefte naar passende oplossingen.

“Wij zijn erg trots dat we de Qlik Elite Partner-status behaald hebben”, aldus Mikel Snijders, Director Pink Elephant Business Intelligence. “Deze erkenning van onze expertise door Qlik onderstreept dat onze klantgerichte aanpak Pink Elephant maakt tot een ideale partner voor organisaties met een data gedreven ambitie. Daarnaast is het een groot compliment voor het harde werk van ons goed getrainde en gecertificeerde team.”

De benoeming van Pink Elephant Business Intelligence tot Elite Partner betekent ook een verdere intensivering van het partnership met Qlik. “Gezamenlijk organiseren we op 14 juni een Qlik Sense Tour in Breda, waar we klanten en prospects mee zullen nemen in de wereld van Visual Analytics”, kondigt Dave Jansen, Director Pink Elephant Business Intelligence, aan.

Het programma en de inschrijving van de Qlik Sense Tour volgt binnenkort. Houd hiervoor de website van Pink Elephant in de gaten.

 

Meer weten? Neem contact op met

Tim de Zwart

Accountmanager +31615458365
Neem contact op

Gerelateerde artikelen