Pink Elephant benoemd tot Certified Qlik Elite Partner

Pink Elephant benoemd tot Certified Qlik Elite Partner

Pink Elephant is per 1 april 2018 door Qlik benoemd tot Qlik Elite Partner. Hiermee wordt Pink Elephant beloond voor haar hoogwaardige dienstverlening en het leveren van Qlik oplossingen. Dit is gebaseerd op expertise, succesvolle projecten, kennis van technologie en het vertalen van klantbehoefte naar passende oplossingen.

“Wij zijn erg trots dat we de Qlik Elite Partner-status behaald hebben”, aldus Mikel Snijders, Director Pink Elephant Business Intelligence. “Deze erkenning van onze expertise door Qlik onderstreept dat onze klantgerichte aanpak Pink Elephant maakt tot een ideale partner voor organisaties met een data gedreven ambitie. Daarnaast is het een groot compliment voor het harde werk van ons goed getrainde en gecertificeerde team.”

De benoeming van Pink Elephant Business Intelligence tot Elite Partner betekent ook een verdere intensivering van het partnership met Qlik. “Gezamenlijk organiseren we op 14 juni een Qlik Sense Tour in Breda, waar we klanten en prospects mee zullen nemen in de wereld van Visual Analytics”, kondigt Dave Jansen, Director Pink Elephant Business Intelligence, aan.

Het programma en de inschrijving van de Qlik Sense Tour volgt binnenkort. Houd hiervoor de website van Pink Elephant in de gaten.

Gerelateerde trainingen

  • TimeXtenderTrends

    Business Intelligence

    Succesvolle bedrijven sturen op basis van eenduidige, heldere informatie. Visueel inzichtelijk op een dashboard, altijd up-to-date. Die datagedreven organisaties merken…

    Inschrijven

Gerelateerde artikelen