Pink Elephant en Bastion 365: partners voor veilige e-mail

Pink Elephant en Bastion 365: partners voor veilige e-mail

Pink Elephant, de werkplekspecialist uit Naarden en Fenestrae Bastion 365 zijn een partnership aangegaan om de nieuwe oplossing om veilig te kunnen e-mailen door Bastion 365 onderdeel te maken van de succesvolle werkplekoplossing Pink365. Zeker in de zorgsector, waar Pink Elephant de afgelopen jaren sterk is gegroeid, biedt Bastion 365 duidelijke voordelen ten opzichte van traditionele oplossingen. Beide bedrijven zijn inmiddels al in gesprek met klanten om de gezamenlijke oplossing te implementeren.

Pink365 is de persoonlijke werkplek van Pink Elephant die op ieder internet-device te gebruiken is. Centraal staat hierbij het portaal, dat de gebruiker toegang biedt tot de beschikbare applicaties door middel van single sign-on, de persoonlijke en gedeelde bestanden, organisatie-nieuws en veilige toegang tot patiëntgegevens. Pink365 is inmiddels op ruim 30.000 werkplekken geïmplementeerd.

In de zorgsector is veilige e-mail van het grootste belang. Zeker nu het ook een verplichting is vanuit de overheid dat mailverkeer met persoonlijke patiëntgegevens aan beveiligings-eisen moet voldoen. Bastion 365 biedt hier nu een oplossing voor, zonder dat er plug-ins geïnstalleerd hoeven te worden op de devices van de gebruiker. Bastion 365 werkt als toevoeging op Microsoft 365 naadloos op de Microsoft mailserver. Het ondersteunt alle versies van Outlook en is volledig geïntegreerd. Hiermee wordt het beheer én het gebruik een stuk eenvoudiger voor zorginstellingen. Bastion 365 is in samenwerking met Microsoft ontwikkeld en is NTA 7516 gecertificeerd. Hiermee voldoet Bastion 365 aan de norm voor veilig mailen van vertrouwelijke persoonsgegevens en medische informatie in de zorg.

“Wij zijn verheugd met de uitbreiding van Pink Elephant aan ons partnernetwerk”, zegt Wim de Koning, CEO Fenestrae. “Met Pink Elephant hebben wij een partner gevonden die met hun ruime kennis van de zorg en de uitdagingen die daar liggen goed weten wat er nodig is. Wij zijn daarom ook trots dat Pink Elephant Bastion 365 als geïntegreerde oplossing voor veilig mailen in hun aanbod hebben meegenomen. Met de passie en drive die wij ervaren, heb ik er alle vertrouwen in dat we de beste oplossingen en service bieden voor onze klanten.”

“Met de toevoeging van Bastion 365 aan onze partners laten we als Pink Elephant zien dat we constant op zoek zijn verdere verbeteringen van Pink365” aldus Rob van Rinsum, directeur van Pink Elephant. “Een belangrijke eis die we als Pink Elephant hieraan stellen is dat het echt toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker. Want die moet zich in de Zorg immers zoveel mogelijk moeten kunnen richten op het bieden van zorg aan patiënten. Met Bastion 365 hebben we een partner gevonden die heel goed bij ons past. Het is gaaf om te zien dat onze sales en technici elkaar al zo snel weten te vinden. Dat geeft aan dat er ook een persoonlijke klik is. Fenestrae heeft bovendien een ruime ervaring in de zorg, zowel binnen- als buitenland. En dat biedt ons de mogelijkheid om ook samen de markt op te gaan”.

Over Pink Elephant

Pink Elephant biedt oplossingen op het gebied van Outsourcing, Professional Services en Hardware en Software. Pink Elephant is dé werkplekspecialist van Broad Horizon, waar het sinds 2020 onderdeel van uitmaakt. Met 250 medewerkers en vestigingen in Naarden, ’s-Hertogenbosch en Maastricht-Airport bedient Pink Elephant de markt. Pink Elephant is naast de Zorgsector ook actief in de industrie, (semi-) overheid en Business-to-Consumer markt.

Over Bastion 365

Bastion 365 is een product van Fenestrae BV. Een Nederlands softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in Secure Messaging en Robotic Process Automation. Met vestigingen in Nederland, USA en UK bediend Fenestrae klanten in meer dan 60 landen. Nederlandse klanten zijn onder andere: UMC Groningen, Amsterdam UMC, Maastricht UMC, Radboud UMC, GGz Breburg, Isala, Reinier de Graaf, Rijnstate, Antoni van Leeuwenhoek, Lievegoed, Rabobank, ING, Athora, PGGM, Gemeente Zoetermeer, Pels Rijcken, Raad van State en de Rechtspraak.

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Brand Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen