Pink Elephant heeft Microsoft Advanced Specialization Azure Virtual Desktop

Pink Elephant heeft Microsoft Advanced Specialization Azure Virtual Desktop

Pink heeft kortgeleden een tweede Microsoft Advanced Specialization behaald, namelijk die voor Azure Virtual Desktop. Dit is een bijzondere status, waar het nodige bij komt kijken. Alleen partners die aantoonbaar voldoen aan strenge criteria op het gebied van gekwalificeerd personeel én succesvolle implementaties bij klanten komen hiervoor in aanmerking. Een combinatie van kennis en ervaring dus. Bij de Advanced Specializations let Microsoft met name op de repeteerbaarheid van de professionele oplossing. Dit wordt door een externe auditor getoetst.

Azure Virtual Desktop (wat voorheen Windows Virtual Desktop heette) is de snelgroeiende platform-as-a-service oplossing van Microsoft. AVD maakt mogelijk dat eindgebruikers een virtuele Windows-werkplek uit de Cloud kunnen gebruiken. Pink Elephant heeft haar Pink365-denkwijze toegepast op AVD. Hiermee hebben eindgebruikers een virtuele werkplek die veilig, snel, persoonlijk én eenvoudig te beheren is. Wat bijvoorbeeld bij thuiswerken zeer relevant is.

De nieuwe Advanced Specialization past precies in de strategie van Pink Elephant die neerkomt op een Microsoft First focus. Er wordt dan ook gewerkt aan het behalen van meer Microsoft Advanced Specializations. Eerder behaalde Pink al deze status voor Adoption and Change Management.

Meer weten? Neem contact op met

Astrid Stoffelsen

HR Manager +31657536266
Neem contact op

Gerelateerde artikelen