Pink Elephant is Black Diamond partner van Extreme Networks

Pink Elephant is Black Diamond partner van Extreme Networks

Pink Elephant heeft de Black Diamond Status bij Extreme Networks behaald. De Black Diamond status is het hoogste niveau van specialisatie dat Extreme kent. Pink Elephant treedt met de Black Diamond status toe tot een exclusief gezelschap van Black Diamond partners in Nederland. De Black Diamond status is de bevestiging van Extreme dat Pink Elephant het hoogste niveau aan certificering bezit in de verschillende netwerk-oplossingen en producten van Extreme Networks.

Als Black Diamond Partner kan Pink Elephant het hoogst mogelijke niveau van dienstverlening op Extreme producten aan haar klanten bieden. Pink Elephant heeft de Extreme netwerkoplossingen al bij verschillende klanten geïmplementeerd. Bijvoorbeeld in de zorgsector, waar het decentrale netwerkbesturingsmodel van Extreme erg goed past gezien het vaak grote aantal locaties.

Maar ook voor andere sectoren zijn de Extreme Networks oplossingen interessant. Bijvoorbeeld omdat access points niet individueel geconfigureerd hoeven te worden, maar automatisch worden opgenomen en geconfigureerd in het gehele netwerk. Extreme Networks loopt ook voor in de toepassing van nieuwe technologie. Zo was het bedrijf de eerste grote partij die een volledige Wi-FI 6 product portfolio op de markt bracht.

“Ik ben bijzonder trots op de Black Diamond-status die Extreme aan Pink Elephant heeft toegekend” aldus Rob van Rinsum, directeur van Pink Elephant. “We hebben een aantal jaren geleden echt ingezet op de producten van Extreme. Het is gaaf om te zien dat we nu de hoogste status hebben bereikt. Dat zegt wat over het niveau van onze medewerkers. Maar uiteindelijk gaat het erom dat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen”.

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Brand Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen