Pink Elephant Service-integrator van het jaar?

Pink Elephant Service-integrator van het jaar?

Pink Elephant is één van de genomineerden in de categorie “Service-integrator van het jaar” bij de Computable Awards 2019. De jury heeft Pink genomineerd vanwege het nieuwe contract met Energiebeheer Nederland (EBN) voor levering van diensten op het gebied van kantoorautomatisering en infrastructuur. Dit was de derde achtereenvolgende overeenkomst tussen EBN en Pink Elephant. Dit laatste gaf voor de jury van Computable de doorslag om Pink te nomineren voor de felbegeerde award.

De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van 3 jaar, en kent opties tot verdere verlenging. Samen met de acht voorgaande jaren dat EBN en Pink samenwerkten, maakt dit een partnership van minstens elf jaar. Dit bewijst dat EBN tevreden is over de dienstverlening van Pink Elephant. Een dusdanig lange samenwerking is immers redelijk zeldzaam bij Outsourcingscontracten.

“We hebben de afgelopen tijd al de nodige mooie contracten mogen ondertekenen bij Pink. Carrintreggeland, KNLTB en natuurlijk Cordaan zijn allemaal fantastische deals voor Pink. Maar het nieuwe contract met EBN is natuurlijk een schitterende bevestiging dat we als relatief kleine speler in de Nederlandse outsourcingsmarkt echt impact hebben en houden” aldus Rob van Rinsum, Directeur Nederland bij Pink Elephant. “We gaan natuurlijk verder met het binnenhalen van nieuwe klanten en aansprekende, vernieuwende partners. Binnenkort maken we hierover meer bekend” zegt Van Rinsum tevreden.

De winnaars van de Computable Awards worden op 29 oktober 2019 bekend gemaakt in het Beatrix Theater in Utrecht. Er kan tot 6 oktober gestemd worden.

Klik hier om uw stem uit te brengen.

Het artikel over de nominatie van Pink Elephant op de Computable-site vindt u hier.

Meer weten? Neem contact op met

Perry van der Weijden

CEO +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen