Pink Elephant wint weer bij de Computable Awards

Pink Elephant wint weer bij de Computable Awards

Pink Elephant heeft gisteravond wederom de Computable Award voor Service Integrator van het Jaar 2021 gewonnen! De Computable Awards zijn de meest prestigieuze IT-prijzen van Nederland. De categorie van Service Integrator wordt beschouwd als de zwaarste categorie hierbij, waar ook het meest op wordt gestemd. Pink Elephant heeft deze prijs ook in 2019 gewonnen. In 2020 was er een tweede plaats.

Pink Elephant was genomineerd voor de langdurige samenwerking met klant de Nederlandse Loterij. Hier is in 2020 de tienjarige samenwerking nieuw leven ingeblazen. Pink Elephant beheert voor Nederlandse Loterij de kantoorautomatisering, met onder meer een lokale eerstelijns servicedesk, tweedelijns ondersteuning vanuit Pink, serverbeheer en netwerkbeheer. In 2020 is daar de uitrol van de nieuwe werkplek bijgekomen. Dit is niet een Pink365-variant, maar een werkplek specifiek voor Nederlandse Loterij. Wel gebaseerd op Microsoft 365, Azure en dergelijke, maar met een eigen intranetoplossing bijvoorbeeld.

Na een succesvolle pilot, werd de nieuwe werkplek uitgerold volgens het nieuwe Microsoft Autopilot white glove-principe. Dit komt erop neer dat de nieuwe werkplek beter wordt voorbereid door de it-afdeling, zodat de gebruiker sneller aan de slag kan. Want er hoeven niet eerst talloze Windows Updates en applicaties geïnstalleerd te worden. Pink Elephant leverde ook de nieuwe laptops (Windows en Mac) en deed de white glove voorbereiding vanuit de hardwarestraat in Naarden. Zo zijn in een paar weken de medewerkers van Nederlandse Loterij voorzien van hun nieuwe werkplek.

“Ik ben bijzonder blij met deze award” zegt Rob van Rinsum, directeur Pink Elephant. “Ik win sowieso graag, maar dit is wel weer heel gaaf! Het bevestigt de succesvolle turnaround die we de afgelopen drieënhalf jaar bij Pink hebben gerealiseerd. We hebben hierbij de beleving van de eindgebruiker centraal gesteld. En dat heeft heel goed gewerkt. Onze focus heeft zich vertaald in een structurele klanttevredenheid van ruim 90% bijvoorbeeld. De Computable Award voor Service Integrator van het Jaar is dan een fantastische erkenning natuurlijk!”

De “winnaarstafel” tijdens de Computable Awards. Met vertegenwoordiging van YoungOnes, VMware, Switch Datacenters en Pink Elephant.

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Brand Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen