Pink Elephant Zuid!

Pink Elephant Zuid!

Toen Pink Elephant in 2020 onderdeel werd van Broad Horizon, is besloten om de werkplekdiensten van de groep onder het label Pink Elephant zouden gaan vallen. Dit betreft met name de workspace diensten van True. Op de achtergrond wordt hard gewerkt aan de integratie hiervan onder het Pink-label. En het eerste resultaat is er inmiddels: True Workspace Zuid gaat per 1 mei verder als Pink Elephant Zuid!

Vanuit de Australiëlaan 21 in Maastricht Airport bedient Pink Zuid haar klanten in de regio. Klanten houden hetzelfde contactpersoon en ook zaken als telefoonnummers, BTW-nummers en bankrekeningen bijven hetzelfde. Het ticketsysteem Truecare wordt ook nog steeds gebruikt.

De e-mailadressen veranderen wel: deze gaan op @pinkelephant.nl eindigen. Daarnaast wordt de Pink huisstijl uitgerold op verschillende media.

Op langere termijn zullen de echte voordelen van de integratie duidelijk worden. Samen staan we immers sterker. Pink Elephant was al een sterke speler in de Nederlandse workspace-markt. Met de toevoeging van True Workspace/Pink Elephant Zuid wordt deze positie alleen maar sterker. We kunnen samen een breder portfolio en flexibiliteit bieden aan onze klanten. En natuurlijk gaan we ook de persoonlijke aanpak waar Pink om bekend staan toepassen op de klanten van Pink Zuid!

Ons zusterbedrijf True blijft overigens gewoon bestaan, maar zal de focus gaan leggen op hosting. We werken op de achtergrond natuurlijk al samen. Zo word deze website sinds kort door True gehost!

UPDATE: bijgevoegd het persbericht dat op 29 april is verspreid

True Workspace Zuid-Nederland wordt Pink Elephant Zuid

1 mei 2021, Maastricht-Airport

True Workspace Zuid-Nederland gaat per 1 mei verder onder de naam Pink Elephant Zuid. Hiermee wordt een volgende stap gezet in de bundeling van de werkplekdiensten binnen Broad Horizon in de Pink Elephant organisatie. Klanten van True Workspace Zuid-Nederland houden dezelfde contactpersonen en zullen verder kunnen profiteren van de toegenomen slagkracht van de nieuwe combinatie. In de volgende fase zullen ook de overige werkplekdiensten van True onderdeel worden van Pink Elephant. Het bedrijf True zal daarna verder gaan als specialist op het gebied van webhosting.

Toen Pink Elephant in 2020 onderdeel werd van Broad Horizon, is besloten dat de werkplekdiensten van de groep binnen Pink Elephant zouden gaan vallen. Consequentie hiervan is dat de medewerkers en diensten van True Workspace onderdeel worden van Pink Elephant. De integratie van True Workspace Zuid-Nederland is de eerste stap in dit proces.

Vooralsnog zal er weinig veranderen voor de klanten van Pink Elephant Zuid. De bestaande dienstverlening wordt gewoon gecontinueerd. Achter de schermen wordt er echter gewerkt aan een uitbreiding van het werkplekportfolio van Pink Elephant. Hierover komt binnenkort meer informatie beschikbaar.

“Ik ben erg blij met de komst van Pink Elephant Zuid” aldus Rob van Rinsum, directeur van Pink Elephant. “We krijgen er een groep zeer getalenteerde medewerkers bij. Het is gaaf om te zien hoe de twee organisaties elkaar de afgelopen maanden al hebben opgezocht. Er is echt een klik tussen True Workspace en Pink. Samen gaan we de werkplekmarkt veroveren, daar ben ik van overtuigd!”

“Pink Elephant is al jarenlang een bekende naam in de IT-wereld, dat maakt het voor ons nog makkelijker om meer klanten in Zuid-Nederland te laten genieten van onze dienstverlening” aldus Geert Versteegen, Directeur van Pink Elephant Zuid. “Dagdagelijks zal er voor onze klanten vooralsnog weinig veranderen. Als onderdeel van Pink Elephant krijgen onze medewerkers meer kansen zich te ontwikkelen. Samen hebben we natuurlijk meer kennis. En we gaan de persoonlijke aanpak samen met Pink nog verder toepassen op onze klanten in het zuiden. Dat gaat heel goed passen”.

 

Meer weten? Neem contact op met

Linda Aaij

Senior Account Manager Pink Zuid +31651820131
Neem contact op

Gerelateerde artikelen