Pink heeft de Microsoft Advanced Specialization status!

Pink heeft de Microsoft Advanced Specialization status!

Pink Elephant heeft onlangs een bijzondere status gekregen van Microsoft: de Adoption and Change Management Advanced Specialization! Adoption and Change Management valt in de categorie Modern Workplace van Microsoft.

Adoption and Change Management komt er in dit kader op neer dat er, naast de technische implementatie van Pink365, ook een erg goed traject is uitgevoerd om het daadwerkelijke gebruik van (nieuwe) functionaliteit van Microsoft 365-oplossingen optimaal te stimuleren bij de eindgebruikers. Want met alleen nieuwe software installeren is een organisatie er natuurlijk niet. Pas als de eindgebruikers de mogelijkheden gebruiken wordt ook de productiviteit hoger. Met deze Advances Specialization kunnen we als Pink Elephant aantonen hier bijzonder sterk in te zijn.

Deze status bouwt voort op onze Microsoft Gold Partner status. Er zijn niet veel partners die deze positie hebben bij Microsoft. De lat ligt dan ook hoog. Naast aantoonbare groei in het gebruik van de oplossingen van Microsoft 365, wordt er bijvoorbeeld bij minstens drie referenties onderzoek gedaan naar hoe adoptie en change management tijdens en na migraties is uitgevoerd. Ook moeten een aantal medewerkers een ‘Adoption Specialist Partner University Assessment’ succesvol hebben doorlopen.

We zijn als Pink overigens bezig met nog een aantal advanced specializations, maar dat duurt nog even!

Meer weten? Neem contact op met

Hans van den Berg

Manager, Professional Services +31620132934
Neem contact op

Gerelateerde artikelen