Qizini verlengt outsourcingscontract Pink Elephant

Qizini verlengt outsourcingscontract Pink Elephant

Naarden, 29 mei 2018 – Qizini kiest opnieuw voor Pink Elephant als partner om te voorzien in werkplek-, datacenter- en infrastructurele dienstverlening. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 5 jaar.

Qizini staat aan de vooravond van grote veranderingen. Sinds de overname van Natsu Foods maakt Qizini een enorme groei door en zijn er ambitieuze (omzet-) doelstellingen voor de komende jaren gedefinieerd met o.a. uitbreiding van de productieomgeving. Hiervoor zijn hoge beschikbaarheid, performance, stabiliteit, schaalbaarheid, anyplace-anytime kunnen werken, veilige toegang en kostenefficiency de belangrijkste doelstellingen voor vernieuwing van de IT-omgeving geweest.

Rob van Rinsum, Commercieel Directeur Pink Elephant: “Qizini is al sinds 2014 klant van Pink Elephant. Vanaf de as-is transitie begin 2014 is het innoveren van het IT Landschap, met als doel het landschap toekomstbestendig maken en houden, een belangrijk thema geweest in onze samenwerking. Wij verheugen ons op de continuering van ons partnership en samen de volgende innovatieve stap in onze samenwerking te maken.’’

Kostenefficiënte werkplek
De oplossing die Pink Elephant biedt, is op maat afgestemd op de doelstellingen van Qizini. De oplossing geeft Qizini een stabiele, snelle en kostenefficiënte werkplek voor de huidige situatie maar is tegelijkertijd ook een schaalbare basis voor toekomstige ontwikkelingen. De gevirtualiseerde Cloud werkplek van Pink Elephant is optimaal voor het in een gecontroleerde omgeving aanbieden van Cloud- en legacy applicaties, die vanaf de 120 verschillende werkplekken en diverse locaties veilig benaderd kan worden.

Meer weten? Neem contact op met

Robert van Zelm

Accountmanager +31645311133
Neem contact op

Gerelateerde artikelen