Vierjarige samenwerking Pink Elephant en Bomgar voor infrastructuurbeheer

Vierjarige samenwerking Pink Elephant en Bomgar voor infrastructuurbeheer

IT-dienstverlener Pink Elephant en Bomgar, leverancier van Secure Access Software, gaan een vierjarige samenwerking aan. Het strategisch partnership werkt twee kanten op. Bomgar helpt Pink Elephant een efficiëntieslag te maken op de Outsourcingafdeling en security naar een hoger niveau te tillen, terwijl Pink Elephant de oplossing van Bomgar aan gaat prijzen bij de eigen klanten zodat zij ook de voordelen van het werken met Bomgar kunnen ervaren.

Snelle en veiligere dienstverlening

“Onze Pink-collega’s in Zuid-Afrika werken al een tijdje met Bomgar, naar volle tevredenheid. Dat was voor ons een reden om te kijken of we het systeem ook in Nederland konden gebruiken om het beheer te optimaliseren”, aldus Marcel Schipper, Manager Outsourcing Services. Met het gebruik van Bomgar neemt Pink Elephant een enorme stap voorwaarts op het gebied van Informatiebeveiliging vanwege het optimaliseren van reeds genomen maatregelen conform ISO27001 en NEN7510 certificeringen. “Eén van de grootste security dreigingen, het hacken van een privilege of administrator account, wordt hiermee zo veel mogelijk voorkomen. Met Bomgar bieden we klanten het comfort dat de infrastructuur die zij aan ons toevertrouwen nog beter beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang en dat alle beheeractiviteiten worden gelogd. Voor klanten die aan auditverplichtingen moeten voldoen maakt de oplossing het proces van controles en rapportages een stuk gemakkelijker.”

Strategisch partnership voor groei

Bomgar zag in de samenwerking met Pink Elephant een mooie kans om te werken aan haar eigen groei. Hannes van Grinsven, accountmanager bij Bomgar, licht toe: “Wij zijn verheugd over het aangaan van dit strategisch partnership met Pink Elephant. Pink Elephant zal onze Privileged Access Management & Vault technologie gebruiken om systemen van klanten veiliger, met meer controle en vooral ook sneller en efficiënter te kunnen benaderen. De grote klantenkring van Pink Elephant biedt voor Bomgar uitstekende mogelijkheden om verder te werken aan naamsbekendheid en groei in de Benelux. Wij zijn dan ook blij dat Pink Elephant onze producten niet alleen zelf wil gebruiken maar ook voor ons wil verkopen aan klanten.”

Betere beveiliging aan klanten aanbieden

Pink Elephant gaat in samenwerking met Bomgar een nieuwe dienst aanbieden: Privileged Access Management as a Service. Daarmee biedt de IT-dienstverlener de IT-medewerkers en -leveranciers van de klant beveiligde toegang tot hun eigen infrastructuur en/of -onderdelen. Dat wordt gemonitord en gelogd en het wordt mogelijk gemaakt om audit rapportages te genereren en op te vragen. Deze propositie vult het brede portfolio van Pink Elephant goed aan door te focussen op de veiligheid van infrastructuren.

 

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Brand Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen