Nieuwe backupomgeving voor HMC

HMC

Nieuwe backupomgeving voor HMC HMC

“We willen als ziekenhuis vooroplopen met techniek. Innoveren en klaar zijn voor de toekomst”, zegt Arthur Dalmulder, Beheerder Technisch Infrastructuur bij Haaglanden Medisch Centrum (HMC). HMC is een topklinisch ziekenhuis, werkzaam in het Hart van Haaglanden. HMC een onderhandse aanbesteding voor de aanschaf, levering en ondersteuning van de Next Generation back-up omgeving met als doel om een toekomstbestendige back-up voorziening te realiseren. “Uiteindelijk hebben we voor onze nieuwe back-up omgeving gekozen voor de combinatie Cohesity en DMP.”

De samenwerking tijdens de presentaties en vraag-antwoord-momenten was heel dynamisch, een goede samenwerking. Een voordeel van een partner ertussen die meerdere producten in de markt zet is dat zij zelf ook andere producten goed kennen. Dat zij niet alleen vanuit de kerk van de leverancier praten.

Kevin Kraaij

Backupomgeving op basis van Cohesity

Na analyse van het pakket van eisen is een Cohesity back-up oplossing geadviseerd. In een traditionele back-up en restore omgeving is data in de meeste gevallen ondergebracht in gefragmenteerde infrastructuursilo’s. Dat bemoeilijkt het beheer en analyse van deze data. Cohesity daarentegen gebruikt web-scale design principes. Daarmee consolideert Cohesity de silo’s naar één web-scale data platform dat zowel on-premises als in de cloud beschikbaar is. Alle workloads, data en applicaties bevinden zich zo op één platform Hierdoor worden, zoals in het pakket van eisen gevraagd, de beheerslast als de TCO van HMC gereduceerd. Met Cohesity is er daarnaast sprake van ongelimiteerde scale-out mogelijkheden op basis van een pay-as-you-grow model, een belangrijk element uit het pakket van eisen.

Meer weten? Neem contact op met

Armand Hettinga

Accountmanager +31613908113
Neem contact op

Meer cases Alle cases