case

Noorderboog

case Noorderboog

Zorggroep Noorderboog biedt professionele persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor iedereen met ouderenproblematiek. De zorgorganisatie richt zich op verpleging, verzorging, behandeling en thuiszorg voor mensen met lichamelijke- en geheugenproblemen.

Dit doen ze vanuit 18 zorglocaties in Drenthe en Overijssel. Denk hierbij aan verpleeghuizen, woonzorgcentra, aanleuncomplexen en dagbegeleidinglocaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Meppel. Er werken ruim 2100 medewerkers bij Noorderboog. Ook zijn er circa 1100 vrijwilligers verbonden aan de organisatie.

Noorderboog zocht een IT-partner met een toekomstbestendige werkplek die bijdraagt aan efficiëntie en betere communicatie. “Pink Elephant voldeed hieraan met hun Pink365 werkplek. Daarnaast waren de ervaring van Pink in de zorgsector en de focus op adoptie de belangrijkste redenen waarom er voor Pink Elephant is gekozen”, verklaart Van Pijkeren.

Pink kent de zorgmarkt en denkt echt mee. Ze stellen de eindgebruiker in alles centraal. Dat zie je terug in hun Pink365 werkplek, maar ook in de aanpak

Jan van Pijkeren Projectmanager ICT, Noorderboog

Meer weten? Neem contact op met

Perry van der Weijden

CEO +31882356655
Neem contact op

Meer cases Alle cases