Network

In het expertise team Network helpen onze specialisten bij het design, implementatie en beheer van LAN & WAN. Daarnaast zijn onze specialisten expert op het gebied van security firewalling, Network Access Control (NAC), Remote Access (VPN e.d.), Authenticatie & Intrusion Detection/Prevention (IDS & IPS) en Proxy.

Expertise

Ethernet, WLAN, VLAN, Tokenring, STP, QoS, MPLS, ATM, Frame Relay, Sonet, xDSL, BGP, OSPF, ISIS en RIP.

Persoonlijke match is bepalend

Omdat we weten hoe belangrijk een persoonlijke match is zoeken wij de voor u geschikte tijdelijke collega en stellen hem tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan u voor.

Up-to-date kennis

Door hun jarenlange ervaring beschikken onze experts over diepgaande kennis van IT-beheer en support. Al onze IT-professionals zijn gecertificeerd op hun vakgebied. Daarnaast spijkeren zij continu hun kennis bij op het gebied van nieuwe ontwikkelingen. En daar profiteert u van!

Voordelen van een IT-professional voor Network bij Pink Elephant:

✔ Wij schakelen snel bij acute inhuur behoefte; ziekte of vakantievervanging wordt snel en vakkundig ingeregeld, binnen 48 uur stellen wij dan ook de juiste kandidaat voor.
✔ Onze up-to-date-kennis dragen wij met plezier aan uw eigen (IT) organisatie over
✔ Wij beschikken over een grote pool van eigen IT-professionals en hebben toegang tot een uitgebreid netwerk via Pink Associates

  • 15
    Nov

    Exact Live! 2017

    Pink Elephant staat op woensdag 15 november voor de 6e keer met veel enthousiasme en energie op Exact Live in de Jaarbeurs te Utrecht! Dit jaar staat in het teken van de techniek van morgen. U kunt de nieuwste technieken zelf uitproberen en laten inspireren tijdens de inspiratiesessies. Ook Pink Elephant zal u inspireren tijdens een van haar sessies.   ICT als ...
Scroll