Altijd bereikbaar en meer inzicht met apps voor Exact

Er zijn vele manieren om een efficiënte manier van werken te bereiken met gebruik van apps. Zo kunt u apps gebruiken om het contact met klanten te vereenvoudigen, eenduidige klantinformatie te verkrijgen, en informatie altijd en overal inzichtelijk te hebben. Hoe dat leidt tot een efficiëntere manier van werken zal in deze blog verder uitgelegd worden.

Mobiele functionaliteit integreren in apps

Een trend op app-gebied is dat functionaliteit van mobiele devices meer en meer wordt geïntegreerd in apps. Bij Pink Elephant maken we hier ook gebruik van binnen onze Service Management oplossing. Wanneer u via een app een incident aanmeldt over bijvoorbeeld een printerstoring, kunt u direct een foto maken van het storing nummer en dit bijvoegen bij het incident. Zo kan de supportafdeling gericht aan de slag om het probleem op te lossen, in plaats van dat er tijd verloren gaat met contact opnemen en navraag doen naar het probleem.

Integraal klantbeeld

Ook voor andere afdelingen kunnen apps helpen bij het verhogen van de efficiëntie. Medewerkers die regelmatig naar klanten gaan, zoals sales, consultants, en service managers hebben met apps altijd toegang tot klantspecifieke informatie. Stelt u zicht voor dat uw salesmedewerker naar uw klant gaat om een nieuw product onder de aandacht te brengen en hij er tijdens dit gesprek achter komt dat er belangrijke incidenten met hoge prioriteit nog niet zijn afgehandeld, schopt dit de verkoopplannen flink in de war. Met een app kan uw sales medewerker vlak voordat hij met de klant in gesprek gaat de laatste status opvragen en anticiperen op de situatie. Dit zorgt ervoor dat uw salesmedewerker een volwaardig gesprekspartner wordt. Apps die u een integraal klantbeeld bieden dragen er zo aan bij dat uw medewerkers zich kunnen focussen op wat ze willen bereiken bij de klant.

Design your own app: Aansluiten op bedrijfsspecifieke processen

Iedere organisatie heeft andere processen. Een aantal processen, zoals bijvoorbeeld voor HRM en finance, lijken bij veel bedrijven op elkaar. Maar omdat ieder bedrijf uniek is, heeft ook ieder bedrijf zijn processen net iets anders ingericht zodat die het beste passen bij de bedrijfsvoering. Ook die bedrijven kan Pink Elephant helpen met het leveren van apps. Of deze nu met bijvoorbeeld de Solution Builder van Pink Elephant, de configurator van Exact of met maatwerk werken, wij kunnen u met onze app-omgeving helpen. Natuurlijk wordt er altijd gezorgd voor een koppeling met de bestaande Exact Synergy omgeving. Zo verloopt de overgang tussen de systemen soepel en kunt u aan de slag met een nieuwe en efficiëntere manier van werken.

 

Meer weten over  apps voor Exact? Volg onze blogreeks of lees een van onze eerdere blogs:

Hoeveel devices liggen er bij u op het bureau?

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail