Data-Management-as-a-Service

DMaaS

Data-Management-as-a-Service DMaaS

Uw tijd is kostbaar en u kunt uw uren maar één keer besteden. Tegelijkertijd kost het managen van uw IT-omgeving tijd. Zeker in een tijd waarin de hoeveelheid data die u beheert in rap tempo groeit, over allerlei verschillende locaties en (public en private) clouds. Ook wordt u waarschijnlijk steeds vaker geconfronteerd met de kwetsbaarheid van uw kostbare bedrijfsdata. Zelfs als u alle relevante kennis al in huis heeft. Systeemproblemen, gebruikersfouten, cyberaanvallen, compliance. Hoe beschermt u uw data en houdt u deze toegankelijk?  Wellicht dat DMaaS, Data-Management-as-a-Service, u kan helpen.

DMaaS: 100% transparante dienstverlening

Heeft u volledig vertrouwen in uw IT-omgeving? Worden zaken als back-up en disaster recovery regelmatig getest? En heeft u voldoende tijd en kennis voor deze zaken? Gelukkig is managen ook delegeren, uitbesteden. En dat doet u natuurlijk niet aan de eerste de beste. Daar kiest u professionals voor. Onze mensen zijn specialisten in het beheren, beschermen en beschikbaar houden van uw gegevens. Dat doen we jarenlang voor grote en middelgrote ondernemingen.

Wat is DMaaS?

DMaaS staat voor Data-Management-as-a-Service. DMaaS is een portfolio van as-a-service oplossingen op het gebied van onder andere backup en disaster recovery, archiving, cloud storage en beheersdiensten. Organisaties die kiezen voor DMaaS profiteren onder andere van:

  • Een hogere flexibiliteit door flexibel up- & downscalen
  • Lagere noodzaak tot specialistische kennisopbouw in de organisatie
  • Betalen op basis van een pay-per-use model, dus geen hoge investeringen vooraf in hardware of software
  • Een lagere beheerslast in de organisatie

U kunt gebruik maken van onze expertise via een aantal DMaaS-diensten. Variërend van back-up en disaster recovery tot en met volledige uitbesteding via managed services. Deze diensten zijn gebaseerd op toonaangevende oplossingen van onder andere Commvault, Cohesity, NetApp, Dell EMC en Zerto. We maken gebruik van onze eigen datacenters over de hele wereld, terwijl u wordt geholpen door lokale mensen. Geen anonieme dienst met een slecht verstaanbare helpdesk, maar een 100% transparante dienstverlening in uw eigen taal waar u zelf de regie over behoudt.

Altijd een stapje verder gaan

Uw IT-omgeving van vandaag is niet hetzelfde als die van een tijdje terug en zal ook in de toekomst blijven veranderen. Daarom hebben we regelmatig contact. Om de ontwikkelingen te bespreken, om kritisch te evalueren en om te bekijken of de afgesproken Service Level Agreement nog voldoet. Zo gaan we altijd een stapje verder. Want eventuele eventuele problemen vragen om een oplossing, niet om een kastje en een muur. Persoonlijke service, diensten die blijvend aansluiten op uw wensen en de zekerheid van optimale dataprotectie: zo hebben wij onze DMaaS-diensten ingericht. Meer weten over ons as-a-Service dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina.

De snelheid van back-up en restore is drastisch verhoogd, mede door de inzet van flash-technologie. We hebben op dat gebied een enorme winst geboekt. Verder kunnen we dankzij het moderne licentiemodel van Commvault een ongelimiteerd aantal VM’s back-uppen, wat zeer kosteneffectief is.

De snelheid van back-up en restore is drastisch verhoogd, mede door de inzet van flash-technologie. We hebben op dat gebied een enorme winst geboekt. Verder kunnen we dankzij het moderne licentiemodel van Commvault een ongelimiteerd aantal VM’s back-uppen, wat zeer kosteneffectief is.
Robert Slagter Projectleider
Bekijk de case