CaseNext voor ICT bedrijven

CaseNext voor ICT Bedrijven

De ICT-markt is competitief en sterk onderhevig aan veranderingen. Klanten vragen om consistente en hoogwaardige ervaringen, ongeacht waar, wanneer en hoe zij met uw organisatie communiceren. Alle afdelingen binnen uw organisatie zijn hierbij betrokken waardoor het succesvol leveren van ICT-diensten een complex spel is. Met CaseNext, dé business oplossing voor ICT-bedrijven, wordt dit spel weer voor u versimpeld! CaseNext is business software gefundeerd op het bewezen platform Exact Synergy,

waarbij niet het proces maar de klantcase centraal staat. U gaat hiermee van het traditionele proces denken naar case denken waardoor u beter in staat bent het meer dynamische en adhoc karakter van de hedendaagse ICT dienstverlening te ondersteunen. Wij geloven erin dat uw medewerkers met een 360° klantinzicht de volledige controle houden over de bedrijfsvoering en klantinteracties. Het is onze overtuiging dat dit zich vertaald in een sterke performance van uw organisatie en gedenkwaardige klantervaringen.

CaseNext verbetert uw

Sales organisatie

Krijg een compleet inzicht in uw salesfunnel. Stroomlijn uw verkoop en werk samen aan het binnenhalen van die nieuwe grote klant!

Project organisatie

Voldoe aan alle klantverwachtingen en lever foutloze projecten op. Plan uren, schrijf uren en ben in control!

Service organisatie

Ga voor een excellente klantenservice. Handel snel, gemakkelijk en foutloos incidenten af, en los cases snel en slim op!

Finance organisatie

Houdt grip en controle op de financiële resultaten. Verkrijg het inzicht waarmee u de business financieel kan adviseren!

Voordelen voor ICT bedrijven

✓  Snelheid en slagvaardigheid
De snelheid waarmee u reageert en handelt richting uw klanten is een van de voornaamste stuurmechanismen voor klanttevredenheid. CaseNext helpt bij het uitzetten van acties waardoor u maximaal stuurt op kwaliteit en efficiency.

✓  Samenwerken in flows
Het samenspel tussen uw medewerkers bepaalt de snelheid waarmee cases door uw organisatie stromen. CaseNext faciliteert specifieke sales-, project- en serviceflows waardoor u uw kwaliteit van dienstverlening kunt borgen en uw verkoopinspanningen voorspelbaar maakt.

✓  Doelgerichte communicatie
Waarborg tijdens het klantcontact voortdurend de kwaliteit en effectiviteit van uw communicatie. Met CaseNext heeft u altijd de juiste klant- en contactgegevens beschikbaar en vindt u belangrijke documentatie eenvoudig terug.

✓  Sturen op resultaat
Hoe winstgevend zijn uw klanten? Welk rendement maakt u op een project of een contract? Met CaseNext heeft u direct 360° inzicht in uw risico’s en rendementen. Analyseer trends zodat u uw koers en beleid kunt bijsturen.

Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Willem-Jan Kooijmans
  Solution Sales
  +31(0)6 145 390 96
 • Rob van de Biezenbos
  Manager Services
  +31(0)6 349 422 94
 • Dennis Vedder
  Solution Sales
  +31(0)6 437 57 222
Laad meer
Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u en uw organisatie? Laat uw gegevens achter en wij adviseren u graag over de kansen en mogelijkheden van CaseNext!

Scroll