Exact

Pink Elephant levert, implementeert en ontwikkelt ERP oplossingen op basis van Exact. Onze consultants hebben een brede ervaring in het implementeren van alle beschikbare software van Exact. Al jarenlang zijn wij marktleider op het gebied van Exact Synergy Enterprise. In de afgelopen tien jaar zijn we dan ook meerdere keren door Exact uitgeroepen tot partner van het jaar. Daarnaast is door klanten en Exact bevestigd dat wij HET Exact Synergy Competence Center zijn.

Gezamenlijke ontwikkeling van oplossingen en meerdere onderscheidingen bewijzen dit. Als Exact Gold Partner bieden wij onze klanten directe support. Deze status wordt verleend aan partners die over voldoende kennis en een eigen supportafdeling beschikken.

Daarnaast is Pink Elephant gekwalificeerd tot Exact Certified Development Partner. Deze certificering is verkregen door trainingen en specialisatie op het gebied van ‘softwareontwikkeling’ voor Exact Globe en Exact Synergy Enterprise.

libema-slider
Libema
“Het enthousiaste team van Pink Elephant was zeer betrokken bij het maken van bepaalde keuzes en was zeer gedreven.”

► Lees de case
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Recreatie Noord-Holland N.V. is in 2009 overgestapt naar Exact Globe en Exact Synergy ASP. De systemen bevielen goed, maar in de loop der jaren kreeg de organisatie meer behoefte aan nieuwe functionaliteiten en algehele vernieuwing.
  lees meer
 • De architect van Pink Elephant snapt hoe ons bedrijf en ons systeem werken. Is er maatwerk nodig, dan krijgen we een concreet advies op een enkel A4’tje. Dat werkt erg fijn. Hierdoor hebben we samen allerlei nieuwe activiteiten met succes kunnen ontwikkelen en lanceren, zoals het al genoemde inkoopsysteem, een individueel performanceplan en een leerlingvolgsysteem dat helpt de afstand van jongeren tot de arbeidsmarkt scherp te krijgen.
  lees meer
 • Sinds de implementatie van Exact Globe en Exact Synergy door Pink Elephant is de capaciteit van NPB met 40% toegenomen. De tijd die men bezig is met het verzenden van objectenlijsten is 30% van wat het vroeger was, voor de inkoopfacturen is dit nog maar 10%.
  lees meer
 • De bestaande, zeer complexe ICT van Qi ict was onvoldoende om het bedrijf te laten groeien, omdat de arbeidsintensieve bedrijfsprocessen te veel extra personeel zouden vereisen. Dankzij de implementatie van Exact Synergy door Pink Elephant kan Qi ict nu zowel tijd als geld besparen en de gewenste groei doorzetten.
  lees meer
 • Bij Korevaar van Dijk werken letselschadespecialisten die slachtoffers helpen bij het afwikkelen van hun schadeclaims. Het bedrijf koos voor Pink Elephant om een nieuwe geïntegreerde bedrijfsomgeving te creëren met de Pink Elephant Case Management oplossing op basis van Exact Synergy, Exact Globe en QlikView.
  lees meer
 • Graficom is een IT-dienstverlener die werkplek- en serverbeheer levert. Om de interne efficiëntie en dienstverlening aan klanten te verbeteren zocht het bedrijf naar een geschikte oplossing voor IT Service Management. Graficom koos voor Synergy Enterprise ITSM van Pink Elephant.
  lees meer
 • Technetix ontwikkelt en levert breedband technologie aan kabel-tv exploitanten, waaronder Ziggo en UPC. Het bedrijf werd opgericht in 1990 en is actief in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië. Technetix wilde de bestaande ERP-omgeving moderniseren en in staat zijn om R&D en sales beter te ondersteunen.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Geert Gieling
  Solution Sales
  +31(0)6 416 59 831
 • Han Verhofstadt
  Principal
  +31(0)88 235 66 55
 • Hanny van Vugt
  Manager Sales
  +31(0)6 456 72 393
Laad meer
 • 23
  Mar

  Service Manager Dag 2017

  IT afdelingen krijgen steeds meer te maken met diensten die sneller en vluchtiger geleverd moeten worden en onderhevig zijn aan constante veranderingen. Hoe ga je hier mee om? Moet je nou wel documenteren of juist niet? Ga je voor snelheid of kwaliteit? Hoe zorg je er nou voor dat de steeds sneller veranderende business ondersteund kan worden terwijl continuïteit wel gewaarborgd ...
Scroll