Outsourcing

Uitbesteding van IT is voor veel organisaties een ingrijpende beslissing. Daardoor vergeten zij de geweldige kansen te benutten die outsourcing biedt om juist de business sterker, efficiënter en klantgerichter te maken. Dat is waar het uiteindelijk om gaat als u wilt overleven in dit turbulente tijdsgewricht. U moet voortdurend kunnen transformeren en nieuwe technologie omarmen. Daar ligt de echte winst van IT-outsourcing: in business-innovatie! En dat uw IT daarbij flexibel, veilig en overal benaderbaar moet zijn, spreekt voor zich.

Pink Elephant geeft uw onderneming weer ruimte om te focussen op uw corebusiness. Samen met u starten we de transformatie en maken we van IT een business enabler. Voor u is IT-outsourcing mogelijk een spannende exercitie, voor ons niet. Objectief onderzoek van Giarte onderstreept dat en toont aan dat Pink Elephant tot de best presterende IT-outsourcing dienstverleners van Nederland behoort. Onze IT-outsourcing diensten zijn, End-user Management, Infrastructure Management en Applicatie Management.

vitree
Vitree “Pink Elephant is een partner die ons op IT-gebied ontzorgt en helpt onze toekomstplannen te realiseren."
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • De afgelopen vijf jaar waren er, naast functionele en innovatietrajecten, veel infrastructuurprojecten bij Star-MDC. Star-MDC wilde zich echter volledig richten op de functionele kant: het ondersteunen van kernprocessen, innovatie, datamanagement en, op deze vlakken, de eigen organisatie. Star-MDC ging op zoek naar een leverancier die de continuïteit van de IT verder kon waarborgen.
  lees meer
 • De jeugdzorgorganisatie Vitree zocht in 2013 een partner om de verouderde IT-infrastructuur te vernieuwen en beter voorbereid te zijn op de ingrijpende veranderingen in de zorg. De organisatie besloot de IT volledig uit te besteden aan Pink Elephant.
  lees meer
 • De samenwerking tussen Pink Elephant en het brandweerkorps Gooi & Vechtstreek (BGV) is een goed voorbeeld van waar het opbouwen van een professionele vertrouwensrelatie toe kan leiden.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Jelle Arjaans
  Director Outsourcing
  +31(0)6 234 71 494
 • Maurice Verbeek
  Bidmanager
  +31(0)88 235 66 55
 • Sander Breijer
  Architect Cloud
  +31(0)88 235 66 55
Laad meer
Hoe pak je het aan?
1
Bepaal uw IT strategie

Een goede IT-strategie die in het verlengde ligt van de bedrijfsstrategie is erg belangrijk. Een naadloze aansluiting tussen deze twee is een randvoorwaarde voor een succesvolle en onder-scheidende bedrijfsvoering. Dat ligt voor de hand, maar eenvoudig is het niet.

Lees meer
2
Maak een inventarisatie

Om uw business case voor IT-outsourcing goed te kunnen onderbouwen, moet u eerst een gedetailleerde inventarisatie maken van de huidige situatie. We noemen dat ook wel de ‘foto’. Die is zo belangrijk, omdat het IT-domein niet alleen een technische component bevat.

Lees meer
3
Maak je businessplan

Bij de selectie van een geschikte outsourcingpartner, wordt vaak vooral gekeken naar het financiële plaatje. Ervaring leert dat gunning op basis van enkel of voornamelijk financiële gronden uiteindelijk duurder uitpakt en dat het de dienstverlening en relatie niet ten goede komt.

Lees meer
 • 08
  Jun

  Lean toepassen binnen IT omgevingen op 8 juni in Naarden

  Lean vind zijn oorsprong in TPS (Toyota Production System). Hoe kunnen we tegenwoordig leren van best practices uit de productieomgeving toegepast op het IT domein. Hoe kun je de IT beheer of ontwikkelorganisatie effectiever, efficienter en sneller laten functioneren. Hoe kun je doorlooptijden van changes en incidenten verkorten. We zullen aan de hand van tools laten zien hoe je de ...
Scroll