Zorg

Zorginstellingen worden geconfronteerd met uitdagingen als wijzigingen in het financieringsmodel, een prominente rol voor de zorgverzekeraars, meer regie bij de patiënt en voortschrijdende digitalisering. Organisaties bewegen zich in deze dynamische markt en zoeken daarbij op verschillende

vlakken naar ervaren en betrouwbare partners. ICT speelt daarbij een cruciale rol. Denk aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het inrichten van de IT-infrastructuur en 24/7 altijd en overal beschikbaar hebben van informatie.

vitree
Vitree “Pink Elephant is een partner die ons op IT-gebied ontzorgt en helpt onze toekomstplannen te realiseren."
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • De afgelopen vijf jaar waren er, naast functionele en innovatietrajecten, veel infrastructuurprojecten bij Star-MDC. Star-MDC wilde zich echter volledig richten op de functionele kant: het ondersteunen van kernprocessen, innovatie, datamanagement en, op deze vlakken, de eigen organisatie. Star-MDC ging op zoek naar een leverancier die de continuïteit van de IT verder kon waarborgen.
  lees meer
 • De jeugdzorgorganisatie Vitree zocht in 2013 een partner om de verouderde IT-infrastructuur te vernieuwen en beter voorbereid te zijn op de ingrijpende veranderingen in de zorg. De organisatie besloot de IT volledig uit te besteden aan Pink Elephant.
  lees meer
 • Om de groei van data en flexibel werken te ondersteunen, koos Beweging 3.0 voor een strategische uitbesteding van het beheer en configuratie van de ICT-infrastructuur (hardware en software) aan Pink Elephant.
  lees meer
 • Star-MDC (Medisch Diagnostisch Centrum) levert snelle en betrouwbare medische diagnostiek voor de gezondheidszorg. Dit allemaal dicht bij patiënten, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. In de visie van Star MDC zijn goede Management Informatie (MI) en Business Intelligence (BI) van groot belang om te
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Harry Veerman
  Key Accountmanager
  +31(0)6 433 78 561
Laad meer
Scroll