case

Cordaan

case Cordaan

Cordaan is één van de grootste zorgverleners in Nederland. De organisatie uit Amsterdam en omstreken houdt zich bezig met thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuiszorg, verstandelijk gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Dit doen ze met 5700 medewerkers en 2200 vrijwilligers.

In 2018 heeft Cordaan een driejarig outsourcingscontract afgesloten met Pink Elephant. De overeenkomst omvat de volledige IT-infrastructuur van Cordaan. Ook moest er gekeken worden naar nieuwe hardware die aansloot bij de nieuwe webwerkplek.

Omdat Pink Elephant de nieuwe werkplek ontwikkelt en verantwoordelijk is voor het beheer van de IT- en werkplek infrastructuur, is er gekozen om ook Hardware bij Pink Elephant te beleggen. Zo zijn de verantwoordelijkheden duidelijk en sluit de hardware perfect aan op de IT.

Het komt wel eens voor dat hardware leveranciers en IT dienstverleners elkaar de schuld geven als iets niet werkt. Dat kan nu niet, omdat wij alles bij één partij beleggen. Wij kopen geen los product of dienst bij Pink Elephant, maar de garantie dat onze medewerkers hun werk
kunnen doen.”

Rob Bergfeld Manager ICT Cordaan

Single Point of Contact

Pink Elephant is actief in alle stadia van het hardware project. Van onafhankelijk advies en inkoop tot inspoelen, uitrollen, CMDB opschonen, wipen en recycling van de oude hardware.

Doordat Pink Elephant zich opstelt als Single Point of Contact wat betreft IT en hardware, heeft Cordaan tijd en aandacht om zich bezig te houden met zorginnovaties.

Bekijk de complete case

Meer weten? Neem contact op met

Brigitte Jacobs

Manager Hardware & Software Services +31643378580
Neem contact op

Meer cases Alle cases