Migratie EBN succesvol afgerond

Migratie EBN succesvol afgerond

Begin dit jaar selecteerde Energie Beheer Nederland (EBN) Pink Elephant voor de derde achtereenvolgende keer als outsourcingspartner. Onderdeel van de nieuwe overeenkomst was de stap naar de hybrid cloud en de uitrol van een nieuwe werkplek.

Onlangs werd de migratie afgerond. De samenwerking tussen EBN en Pink tijdens de implementatie was zeer succesvol. Door de gebruikers werd bijvoorbeeld de persoonlijke aandacht rond de migratie van de werkplek zeer gewaardeerd. Hiermee kregen ze een goed beeld van de veranderingen. En weten ze hoe ze in de toekomst het handigst kunnen werken.

Pink gaat voor EBN de SIAM-methodiek toepassen tijdens het beheer van het contract. Zo worden bijvoorbeeld in de rapportages de procesflows van de verschillende leveranciers aan elkaar gekoppeld. Hiermee krijgt EBN een overzicht van hoe de dienstverlening echt wordt ervaren vanuit de gebruiker.

De ICT van EBN is nu weer klaar voor de toekomst!

Pink Elephant werd voor de vernieuwde overeenkomst met EBN genomineerd voor een Computable Award 2019 in de categorie ‘Service-integrator van het jaar’. Hiervoor kan tot begin oktober nog gestemd worden.

Meer weten? Neem contact op met

Robert van Zelm

Accountmanager +31645311133
Neem contact op

Gerelateerde artikelen