Unlock Your Data in Koepel Breda

Unlock Your Data in Koepel Breda
Unlock Your Data in Koepel Breda

Weet u het nog? Vorig jaar was onze Qlik Sense Tour een groot succes met inspirerende demonstraties en workshops. Dit jaar pakken we nog grootser uit en dat begint met de locatie van ons event; de Koepelgevangenis te Breda. Het thema voor ons data & analytics event is, hoe kan het passender bij een gevangenis, Unlock Your Data!

Wij zien uit naar uw aanwezigheid en nodigen u daarom van harte uit om dit inspirerende data & analytics event bij te wonen op donderdag 13 juni 2019 vanaf 09:00 uur in de oude gevangenis van Breda.

Wat staat er te gebeuren?
Wij nemen u mee in de wereld van data. Hoe ziet onze hedendaagse data gedreven wereld eruit en wat gaat de (nabije) toekomst bieden? Kom erachter hoe u met uw organisatie nog meer data gedreven kunt opereren. Data beperkt zich niet alleen tot uw IT-afdeling. Om nieuwe inzichten op te doen waarop u besluiten kunt baseren, moet data worden gedragen door uw hele organisatie. Unlock Your Data, en wordt een nog slimmere organisatie!

In de ochtend nemen diverse sprekers u mee in de wereld van data. Zo hebben we bijvoorbeeld oud Olympisch topatleet, Gregory Sedoc, die u graag alles vertelt over hoe hij data heeft ingezet om zijn sportprestaties te verbeteren. In de middag staat de battle tussen Qlik Sense en Power BI op het programma en ervaart u een reis door verschillende (Advanced) Data Services. Ook komt u alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Discovery Hub; het datamanagement platform van TimeXtender.

Programma Unlock Your Data
09.00 – 09.30 uur: Ontvangst
09.30 – 09.40 uur: Welkomswoord, Dave Jansen, Pink Elephant
09.40 – 09.50 uur:“De man met de sleutel naar vrijheid”,  Bewaarder De Koepel
09.50 – 10.30 uur: “Discovery Hub® – Unlock your possibilities to instant access to data”, Heine Krog Iversen, TimeXtender
10.30 – 11.00 uur: “Wat brengt Data & Analytics nu en wat brengt het ons in de toekomst?” Roy Boutkan, Van Koppen & Van Eijk
11.00 – 12.00 uur: “Data & Sport, onafscheidelijk met elkaar verbonden”, Oud Olympisch topatleet, Gregory Sedoc
12.00 – 13.00 uur: Lunch, locatie: de Oude Vrouwengevangenis
13.00 – 15.30 uur: Bijwonen sessies:

  • The Battle begins: Qlik Sense Vs. Power BI, door Gerco Gijben & Mikel Snijders, Pink Elephant
    Kom erachter wat de verschillen zijn tussen deze twee visualisatie oplossingen! Nieuwe ontwikkelingen van de tools komen zeker aan bod.
  • Data Estate TimeXtender, door Jan Willem Küper, Pink Elephant
    Zit u gevangen in uw data? Combineer data uit verschillende bronnen en creëer één waarheid voor zowel business analisten als data scientists.
  • The world of Advanced Analytics, door Gijs Jansen en Anton van Keep, Pink Elephant
    Een reis door verschillende Data Services: o.a. Qlik Sense, Microsoft Azure, Power BI, Python. Wat gebeurt er als u deze services met elkaar combineert.

15.45 – 18.00 uur: Pink Borrel
15.45 – 16.45 uur: Rondleiding Koepelgevangenis

Locatie
Na vorig jaar het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda te hebben aangedaan, vindt ook dit jaar ons event plaats op een unieke locatie: we hebben gekozen voor de oude koepelgevangenis van Breda. Last but not least, u kunt zelf ervaren hoe het is om vast te zitten in een cel, tijdens de rondleiding door de gevangenis.

Mis het niet! Meld u hier gratis aan!

Heeft u vragen over dit event? Neem contact op met onze Officemanager, Sabine Hilhorst.

 

Gerelateerde artikelen